Hopp til hovedinnhold
Demi Lovato åpner opp om overdosen
Demi Lovato anno 2021 (Instagram/ddlovato)

Demi Lovato åpner opp om overdosen i ny dokumentar

Demi Lovato forteller hvor nær hun var døden.

I juli 2018 ble den tidligere barnestjernen og sangeren funnet livløs hjemme hos seg selv etter det som ble beskrevet som en heroinoverdose.

Like før ga 28-åringen ut sangen «Sober», hvor hun åpent synger om eget rusmisbruk. Da hadde hun vært rusfri i seks år.

Nå forteller Demi om overdosen i traileren til den nye dokumentaren Dancing With the Devil.

– Jeg hadde tre hjerneslag. Jeg fikk hjerteinfarkt. Legene mine sa at jeg hadde fem til ti minutter til [å leve], sier Demi i et klipp fra hennes nye dokumentar.

Dokumentaren følger Demi sin vei til berømmelse, samtidig som vi vil bli bedre kjent med familien hennes gjennom intervjuer, skriver Today.

– Jeg har hatt så mye å si de siste to årene, og ønsker å fortelle akkurat hva som skjedde. FYI, jeg kommer til å si alt, og hvis vi ikke vil bruke noe av det, kan vi ta det vekk, sier hun i traileren.

I tillegg til å handle om overdosen vil vi også få innblikk i andre hendelser i Demi sitt liv, som forlovelsen med Max Ehrich … Som riktignok ble brutt etter to måneder.

Se traileren her:

Den tidligere Camp Rock-stjernen var gjesteprogramleder hos Ellen DeGeneres i fjor.

Da fortalte hun åpenhjertig om at spiseforstyrrelser var en av grunnene til at hun begynte å ruse seg igjen etter den lange perioden som rusfri.

I etterkant av overdosen fortalte team Demi Lovato at det ikke var heroin som nesten tok livet av stjernen. De vil ikke spesifisere hva hun ruset seg på.

Nå er hun klar til å «starte om igjen» og «bli gjenfødt», som hun sier i traileren.

Dokumentaren slippes via Youtube Originals 23 mars.

Les også: Emma Stone er Cruella De Vil – se trailer!

Les mer