Hopp til hovedinnhold
Hailey Bieber Selena Gomez Bloomberg Original intervju
Hailey Bieber deler sine tanker om dramaet (Bloomberg Originals)

Hailey Bieber ber fansen slutte å være slemme mot Selena Gomez

Var vi ikke ferdig med dette?

OPPDATERT 1. juli: I en ny episode av The Circuit fra Bloomberg Originals får vi bli med Hailey Bieber i kulissene til hennes skjønnhetsmerke Rhode. Men naturligvis får de også tid til å snakke enda litt mer om dramaet rundt henne selv og Selena Gomez. Det inkluderer samtalen mellom kvinnene, der fru Bieber spurte Selena om å be hennes fans slutte å sende så mye hat.

– Jeg tror ikke dette handler om meg, Hailey Bieber og Selena Gomez, det handler ikke så mye om dette med å sette to kvinner opp mot hverandre. Det handler om det avskyelige, ekle hatet som kan komme fra fullstendig oppdiktede narrativ. Det kan være veldig farlig, starter Hailey.

– Jeg tror det også skaper en mulighet til å virkelig stå for dette med å føre folk sammen, og at man ikke godtar den splittelsen det kan føre til. Jeg liker ikke den splittelsen, og jeg er ikke for dette med «team denne personen» eller «team denne personen». Det handler ikke om det. Jeg bryr meg om å føre folk sammen, og jeg tror det var et veldig viktig øyeblikk slik at folk fikk se at man kan klare det.

Hun forklarer også at hun synes det er trist at dette er et narrativ som har blitt skapt på grunn av en fyr.

– Jeg hater det, og jeg har hatet det siden fra starten av […] Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må si at det ikke er et problem. Det er så skuffende at folk fortsatt oppfører seg på denne måten på grunn av en mann, avslutter hun.

Du kan se hele samtalen nedenfor.

Den tilsynelatende evigvarende sagaen om Selena Gomez vs. Hailey Bieber fortsetter.

Denne gangen er det dog sistnevnte som ser seg nødt til å be sine fans om å roe seg ned i kommentarfeltene til ektemannens eks. Det er i alle fall slik de fleste tolker Haileys seneste Instagram Story.

På de flere av innleggene til Selena Gomez har det nemlig strømmet over med nokså slemme kommentarer de siste dagene.

Noen mener 30-åringen er en mester i manipulasjon, og at hun alltid klare å gjøre seg selv om til et offer – til tross for at flere hevder at det er hun selv som ofte starter dramaet. Disse menneskene synes også at Selena skal slutte å plage herr og fru Bieber, og synes hun oppfører seg som en stalker.

I tillegg er det,som alltid, de som dessverre går lavt og kommenterer artisten/skuespilleren/makeup-mogulens utseende og kropp.

Fellesnevneren for det meste av drittslengingen ser dog ut til å være at de fleste av dem støtter Hailey Bieber.

Noe flere Selenators er raske med å påpeke.

Se et lite utvalg nedenfor, og døm selv.

selena gomez hailey bibeber comments 7
selena gomez hailey bibeber comments 6
Hailey Bieber
Hailey Bieber

Dette fører til at Selena poster og sletter en TikTok der hun skriver at hatet sårer henne.

«Å, det er greit, kommenter alt du vil. Jeg gjorde dette for min mentale helse. Hat sårer meg. Det er alt,» skriver hun i caption på en video der hun gjør en fistbump med sine gode venner og familemedlemmer.

Antagelig er dette noe Hailey Bieber har fått nyss om.

Kona til Justin Bieber tar i alle fall til Instagram Story for å slå ned på frekke kommentarer.

Det lyder ganske likt som da Selena gjorde det samme for henne tidligere i år.

«Hvis du etterlater slemme eller frekke kommentarer på vegne av meg på andres poster bare vit at jeg ikke vil det, ei heller vil jeg noen gang støtte eller godta hatefulle, slemme, eller ekle kommentarer. Å gjøre det er ikke å støtte meg.. Hvis du deltar i det er du en del av en kultur som jeg ikke vil være en del av», skriver Hailey og avslutter med et ønske om at alle skal være snille eller ikke si noe som helst.

Hailey Bieber

Det er dog ikke bare på grunn av Hailey at Selena har fått høre det i kommentarfeltet de siste dagene.

I et av 30-åringens seneste innlegg, som nå er slettet, hadde hun nemlig på seg en Balenciaga-genser.

Se også: Lurer du på hva som er problemet? Her finner du det du trenger å vite om Balenciaga-gate

(Instagram/selenagomez)

Selena Gomez hevder dog at dette bildet kun er et throwback fra 2018. Eller 2019.

Etter at reaksjonene strømmet inn, så hun seg også nødt til å beklage seg.

I en kommentar på TikTok skriver hun unnskyld for feiltakelsen.

«Mens jeg har alle sin oppmerksomhet. Jeg mente ikke å støte noen med min siste Insta-post. Det var fra 2018/19. Jeg beklager så mye for min feil», skriver Selena.

For å avslutte på en god måte, kan Selenators dog trøste seg med at favoritten deres kort tid etter all dramatikken beleilig nok deler at hun jobber med ny musikk.

Artisten delte nemlig nettopp noen bilder fra et studio i Frankrikes hovedstat.

«Ikke bekymre dere folkens, det kommer. Selv fra Paris 😉», lover Selena.

Se også: Pappsen til Justin Bieber kommer med en halvhjertet beklagelse for sitt homofobisk innlegg 🫠

Les mer