Hopp til hovedinnhold
Charli D'Amelio thriller home school 2023 triller The DAmelio Show season 3 hulu Ryan Kavanaugh
Charli D'Amelio (Instagram/charlidamelio)

Charli D’Amelio debuterer som skuespiller i thrilleren Home School

Charli D’Amelio rykker inn i Hollywood via det store lerretet.

TikTok-stjernen Charli D’Amelio (født i 04) får hovedrollen i sin første spillefilm Home School.

I den overnaturlige thrilleren har 17-åringen rollen som 17-åringen Mira. (For en gangs skyld blir en tenåring spilt av en tenåring.)

Etter at moren dør, flytter hun til en annen by for å bo hos tanten sin. Etter å ha ankommet det som virker som en altfor perfekt by, oppdager Mira snart at morens død og hennes egen fremtid på et mystisk vis er sammenvevd.

– Med en gang jeg leste [manuset til] Home School, visste jeg at dette var noe for meg.

– Jeg koblet til karakteren Mira, historien og manuset, og ville også sørge for at jeg omringet meg med et flott team, forteller Charli D’Amelio til Deadline.

– Jeg visste at hvis jeg skulle gjøre en film, måtte det være noe som er morsomt, edgy og fresht. Selv om rollen absolutt vil være utfordrende og vil presse meg til å lære å skuespille og bli til Mira, er dette en morsom reise som er ment å være morsom å lage og morsom å se på.

«Morsomt» står altså sentralt for den filmdebuterende TikTok-eren.

Charli D'Amelio Home School thriller 2023 Jalaiah Harmon charli damelio addison rae jimmy fallon tiktok dances creators backlash norge up cardi b copy

Charli D’Amelio (Tiktok/charlidamelio)

Hvem er teamet som Charli D’Amelio skryter av?

De andre skuespillerne er ennå ikke annonsert, men regissøren er spanske F. Javier Gutiérrez. Hans forrige film er Rings fra 2017; den tredje i The Rings-serien. Filmen ble slaktet av omtrent alle anmeldere (8 prosent hos Rotten Tomatoes), men tok 2. plass på kino i Nord-Amerika og ble en kommersiell suksess.

Manusforfattereren er Casey Giltner, som på CV-en sin har én film fra 2012 som han har regissert selv.

Produsenten er den kontroversielle Hollywood-finansmannen Ryan Kavanaugh fra Proxima Media.

Mogulen er raus når han hyper opp Home School, og sammenligner den med to filmklassikere.

– Vi har utviklet dette prosjektet i noen år for å bringe noe nytt og spennende til lerretet, sier Ryan Kavanaugh.

– Å ha Javier som regissør og Charli i hovedrollen er den perfekte pakken.

– Vi går for The Sixth Sense møter Get Out.

Charli DAmelio get out the sixth sense thriller-home-school-2023-triller-The-DAmelio-Show-season-3-hulu-Ryan-Kavanaugh-1366x1536

The Sixth Sense fra 1999 og Get Out fra 2017. Førsnevnte er den nest mest innbringende skrekkfilmen på kino noensinne (Buena Vista, Blumhouse/Universal Pictures)

Selskapet hans eier den amerikanske TikTok-konkurrenten Triller.

Plattformen, som har 65 millioner brukere i måneden, ble i 2020 saksøkt av den kinesiske TikTok-eieren ByteDance, som anklaget Triller for å kopiere deres videoredigeringsfunksjon.

Charli D’Amelio er den første personen i verdenen til å få over 100 millioner TikTok-følgere. Influenceren har 150 millioner følgere på den kinesiske plattformen, noe som kan være gull på rull for lanseringen av Home School. Gitt at TikTok ikke stikker kjepper i hjulene for filmen til Triller-selskapet.

Ifølge Deadline har Charli signert en deal med Proxima Media om å spille i totalt åtte thrillere. Utropstegn.

Home School får premiere i 2023. Datoen annonseres snart.

Hennes TikTok-kollega Addison Rae har signert en lignende filmavtale med Netflix, hvor hun får betalt nesten 100 millioner kroner per film: – Jeg skal styrke mine ferdigheter som skuespiller

Sammen med søsteren Dixie D’Amelio, moren og faren er Connecticut-jenta Charli aktuell med realityserien The D’Amelio Show. Dette har ikke blitt en stor suksess, men Hulu har ikke gitt opp og gir likevel grønt lys til ny sesong.

Les også:

Første titt på The D’Amelio Show: Ikke akkurat Keeping Up with the Kardashians

Les mer