Hopp til hovedinnhold
ARIGATO POWERPUFF GIRLS (NICKELODEON)

De neste Powerpuff-jentene? Her er tv-serien til Gwen Stefani

ARIGATO POWERPUFF GIRLS (NICKELODEON)

Gwen Stefani er intet ukjent navn i musikkbransjen, og der er No Doubt at den evigunge stjerna ikke bruker all tid til å hvile på sine laurbær.


For over 10 år siden hyret Stefani en gjeng med såkalte Harajuku Girls, som har spritet opp mang en sceneopptreden og musikkvideo. Disse fire danserne har fått hvert sitt kallenavn, Love, Angel, Music og Baby alias L.A.M.B., alias albumet fra 2004, alias Stefanis klesmerke.

Fortsetter nedenfor

I 2004 annonserte 46-åringen at hun ville skape en animasjonsserie med disse fire karakterene, og nå har fansen ikke lang ventetid foran seg. Sammen med Nickelodeon kommer ifølge Entertainment Weekly en 26 episoder lang serie kalt Kuu Kuu Harajuku, der vi følger jentegruppen HG5 på deres musikalske reise og kamp mot plysjete monstre som prøver å rasere konsertene.

En slags Powerpuffjentene på japanske X-Factor…?


– Det har vært helt utrolig å se Harajuku-jentene og verden de lever i komme til live. Tegningene er så fine og hele serien ble mye bedre enn jeg noensinne kunne se for meg. Jeg elsker at dette er en animert serie for unge jenter som feirer kreativitet, fantasi og individualitet, sier Gwen i en pressemelding.

Se trailer på Kuu Kuu Harajuku her og finn ut om du skal glede deg til premieren 3. oktober:


Se også: Ny oppdatering hos Pokémon Go

Nyeste saker fra 730.no

Les mer