Hopp til hovedinnhold

De kaller meg bare slåsskjempen Ida Fladen

Riktig god søndag! Jeg har serr trodd det har vært søndag i hele dag. Ferie og mandagsfylla, da blir man litt forvirret.I går hadde jeg det så sykt gøy!!!!!!! Var i det villeste humøret. Dro på Wu Tang Clan konsert sammen med Helle og Alex. Selv ikke den største h**a kunne ødelegge kvelden min:Jeg står å digger til konserten, da jeg plutselig får en FULL øl nedover ryggen. Jeg skvetter til og snur meg og ser på to jenter som står å ler. Jeg trodde det var fordi de var flaue over det de hadde gjort og sa at det gikk greit. Så går jeg på to for å tørke meg, og da skriker hun ene «ja bare gå du!» Jeg ble litt satt ut, så klarte ikke helt å svare. Men jeg skjønte jo at de hadde sølt ølen med vilje. 10 min lenger ut i konserten fikk jeg jammen enda en øl nedover ryggen! Fra samme jente selvsagt. Jeg snur meg og spør hva hun holder på med. «Hva mener du? Jag har inte gjort not». Jeg sa at jeg visste veldig godt at hun gjorde det med vilje, og lurte på hvorfor. «De är for at du er en jävla fitta!»So…. what to do? Jeg kastet en halvliter i fleisen hennes. Det får da være grenser.Quote søstern: Ikke vær redd hvis du må slåss, Ida. Da gjør jeg bare sånn her:Var uansett en kjempe cool konsert og en fet kveld!! Vi dro på afterparty på fugazi etterpå. Danced my ass off.

Verdens beste søster! Du er så kul!!!!

Alex og LR

Altså.. Vi ligner jo ikke..? :S

Dere to ass. Dere er kule!

WU TAAANG!

Andy and I på afterparty

Rykkinnfella, Son Of Light og Sirius

Også møtte jeg John. Godt å se deg! Gøy å og danse med deg!

Les mer