De første artistene er klare for Kastellnatt

9. mar 2017 kl. 00:00

After the party is the afterparty! 
 
Få kan matche festtilbudet til Slottsfjell etter konsertene: Kastellnatt tar alltid kaka. Her kan du danse deg gjennom flere klubber og DJ-er og shows til solen står opp. (Omtrent.) I dag ble disse godgutta bekreftet til for P3-Scenen på Kastellnatt:  
 

Snakehips 

Først ut er den London-baserte duoen Snakehips som har gjort seg bemerket på rekordtid med remixer av blant andre The Weeknd, Banks, Bondax og Wild Belle. Med «All My Friends», et samarbeid med Tinashe og Chance the Rapper og årets collabo med MØ, «Don’t leave», har de bitt fra seg på hitlister verden over.  


Cezinando


Cezinando presenterer: 1111+501+612 KLUBB! Lysluggen entret den norske musikkscenen med full kraft og bøttevis med egenart som sekstenåring. På rekordtid har han rukket å høste priser og glitrende kritikker og har etablert seg som en stemme for fremtiden. Til sommeren tar han med seg flere av de fremste representantene for hovedstadens hiphop-undergrunn – King Skurk One og 612 – for å lage fest på Kastellnatt, og for en fest det kommer til å bli. De vil levere både velkjente og nye hits, sammen og alene, på kryss og tvers. Det blir garantert én for historiebøkene.


Snow Boyz


Dette brødreparet har 730 vært nede med siden 2012. (
Huttemeg-TJUN fra Troms!Snow Boyz hadde også et godt 2016. Det skal nemlig godt gjøres å ha gått glipp av monsterhiten «42», av noen omtalt som fjorårets feteste norske raplåt. Remixet igjen og igjen, blant annet av Chirag og Arif. Til sommeren kommer de to til Kastellnatt for å løfte stemningen. Vi gleder oss! (Og krysser fingrene for et par vasse gjester.)  

Slotts går ned i Tønsberg 12. – 15. juli. Billettene til Kastellnatt finner du her