Hopp til hovedinnhold

De etterlengtede bildene fra fredagen som jeg egentlig ikke burde legge ut på bloggen.

Siden jeg deler disse bildene med deg, så synes jeg du kan gjengjelde tjenesten ved å følge meg på twitter 😉twitter.com/idafladenFredagen er som sagt et kapittel jeg ikke husker så meget av. Har egentlig ikke turt å spørre venninnene mine så mye om hva som skjedde heller. Altså det man ikke vet har man ikke vondt av! Eneste infoen jeg har fått er at jeg skal ha stått å kastet plastkopper med vann ut på dansegulvet. Har også minner om et stygt fall i et tappert forsøk på dansing. Men thats it.Med hensyn til familie og svigerfamilie legger jeg ikke ut ALLE bildene for å sei det slik. Men det skulle være nok å kose seg med her altså. Fortvil ei.

Vors. BUSSTUR. En god start da kan du si…

Enda en god start.. Eller seks.

Tror hu er så kul vøtt!

Andrè og Alex

Og der var vi i gang!

Den vakre vakre Henriette «Jåsen» Holmsen

Helen, Cam, Henri, Ida

Ole og Alex

Hoetell får det til å KLIKKE!

Jeg hadde ikke fått nok nei?

Torstein og Tønna

Fail

Henriiiiiiiii

Og der var det endelig en som kom til fornuften og serverte meg et glass vann

Slapper av da!

God natt, sees aldri igjen.

Morten og Henri

Måtte hvilke litt på vei hjem. Jentene backer opp.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer