Hopp til hovedinnhold
HARRY <3 (LISA BJORHEIM/730)

De beste bildene: One Direction i Norge

HARRY <3 (LISA BJORHEIM/730)

One Direction samlet en bråte middelmådige terningkast for fredagens konsert på Ullevaal Stadion. Hardest medfart fikk de fra hatobjekt-anmelderne Kim Klev i Dagbladet (terningkast 2) og Morten Ståle Nilsen i VG (terningkast 3). 

ille var det selvfølgelig ikke. One Direction dro ikke til Norge for å imponere kritiske menn, men for å glede den lojale fansen. Noe de selvfølgelig klarte. Die-hard directioners bryr seg ikke om Louis ikke alltid synger helt perfekt, eller om showet er vimsete og upolert.

 Ei heller om de ørten 80-talls-referansene til VGs rødskjeggede ringrev, nitti prosent av tilskuerne er tross alt født på sent 90- eller tidlig 2000-tall. 

Fortsetter underFansen gråt, hylte og kastet opp (seriøst) da de fire heltene endret scenen. De lo av Liams stadige latterutbrudd, Nialls søte fnising og Harrys trege, tullete taler. Som da 21-åringen fortalte om kompisen som stjal kjæresten hans da de var 14 (se video over), og da Louis og Liam gang på gang hadde vannkrig på scenen. Og fansen fikk det de kom for.

Var det historiens beste konsert på norsk jord? Selvsagt ikke, men det var det ingen som forventet heller. Vi er bare glad for at kvartetten fortsatt holder koken (uten Zayn), og håper det ikke var siste gang verdens største boyband gjestet landet. Rundt 25 000 nordmenn viste klart og tydelig at de er hjertelig velkommen tilbake. 
Se 730s bilder via superfotograf
Lisa Bjorheim:

Se også: 5 Seconds of Summer rocket Oslo (Bilder + videoklipp)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer