Hopp til hovedinnhold
DAVID SOM SMÅDØVE AGENT GORDON COLE (CBS)

David Lynch har ombestemt seg

DAVID SOM SMÅDØVE AGENT GORDON COLE (CBS)

Oppdatert 16. mai:


For et drama. Som du kan lese i saken under trakk Twin Peaks-skaper David Lynch seg fra prosjektet tidig i april. Fremtiden for sesong 3 av kultserien stod dermed i fare, men nå virker det som at alt har ordnet seg. Lynch delte såklart de gode nyhetene via Twitter:


En annen god nyheter er at Showtime-sjef David Nevins annonserer at det blir mer enn bare de 9 episodene som var planlagt.

Nevins forteller i en uttalelse at det fortsatt er David Lynch som skal regissere hele sesongen, og at det blir mer enn 9 timer med Twin Peaks i denne omgang. Hvor mange flere episoder de har bestilt er ikke kjent, men de skal være i pre-produksjonsfasen nå. 

Les mer om Twin Peaks anno 2016 under.

Det så lovende ut for tredje sesong av Twin Peaks. Selv spesialagent Cooper ble bekreftet tilbake til fortsettelsen av kultserien. Men i det siste har det vært rykter om dårlig steming i kulissene, og i natt twitret skrev David Lynch at han forlater registolen. Han mener Showtime ikke er villig til å bruke nok penger på produksjonen, slik at manus ikke blir slik han ønsker.Showtime svarte med å skrive at de synes det er trist å høre av David forlater serien, ettersom kanalen trodde de fortsatt var i forhandlinger med ham om budsjettet, og at de likevel skal forsøke å få ham med videre.


Sesong 3 skal være ni episoder regissert av Lynch, med hans partner Mark Frost som produsent, basert i nåtiden med flere av de samme karakterene.
Twin Peaks’ andre sesong ble avsluttet 10. juni 1991 med episoden Beyond Life and Death, hvor Agent Cooper og Windom Earle kjemper mot sjelstjelende Killer Bob i mystiske The Black Lodge.

Kanskje Davids tweets gjør at Showtime øker budsjettet slik at han likevel lager
Twin Peaks’ fortsettelse.

Mens vi venter med kryssende fingre, så kan vi kose oss med dette:
Mot i brøstet x Twin Peaks (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer