Hopp til hovedinnhold
HOTTERE ENN HYPERSTATE  (EMI)

David Guetta i Oslo: SJUKT

En 42-åring med en laptop i Oslo Spektrum lyder stusselig, men Jesus Christ…

Selv de som tidligere har vært på fest med dagens David Guetta kunne neppe spådd hvor skrullete det skulle bli lørdag natt.

Etter to timers oppvarming som vi ikke fikk med oss, gikk franskmannen på scenen litt etter midnatt med følgende hilsen (via sin karismatiske engelsk):

– Dette er skikkelig sinnssykt, for dette er den andre gangen jeg er i landet deres, og den forrige gangen var i en liten klubb med 500 mennesker. Og nå er det 10.000 mennesker.

(Guetta spilte på den daværende klubben Cosmo i Oslo sommeren 2008. Men også på Tryvann.)

Deretter gikk DJ-en/produsenten over i en lang versjon av sin egen singel «Gettin’ Over You» fra One Love-albumet, som alle de 10.000 stappfulle nordmennene sang utenat mens de hoppet opp og ned og var mongis.no, for så å blande sin skamløse katalog med alt fra nye og gamle, svære dansehits som The Prodigys «Smack My Bitch Up» og «No Good» og Swedish House Mafias «One», til smalere saker som dub-step-versjonen av «Bigger Than Hip-Hop»

Lyden var overraskende bra (i alle fall der vi satt stod hoppet), og alt var selvsagt akkompagnert av fancy lys – og blant annet et par høye roboter. LOL x 1000, selv om tre timer holder. High five til alle som var der.

Roboter, lys, gladjenter:

Last ned One Love: Platekompaniet iTunes

Lang telefonvideo som vi ikke har filmet:


Ekstra: Før Guetta var vi på Blå og så Vinni and the Vagabonds gjøre en lekker figur i forbindelse med feiringen av denne – blant annet med hjelp fra Jarle Bernhoft og Noora Noor.

Hunky rapveteran og gladjenter på første rad:

Les mer