Hopp til hovedinnhold
Gaga hadde også kledd å være superhelt/skurk? (Marvel)

Dater Lady Gaga en av stjernene fra Avengers?

Intergalaktisk romanse?

Lady Gaga har vært global superstjerne i et helt tiår, men kjærlighetsforholdene hennes har aldri vært den største snakkisen.

32-åringens mest omtalte forhold har artig nok vært til film-kjæresten Bradley Cooper, som til tross for god kjemi med Gaga er lykkelig opptatt med en helt annen kvinne.

Ønskereprise: Lady Gaga er funny når hun svarer på romanseryktene

Nylig ble det slutt mellom New York-artisten og hennes forlovede/skuespiller-agent Christian Carino.

I dag skriver amerikanske sladdermedier at Gaga tilbringer mye tid med ingen ringere enn Jeremy Renner.

Marvel-fans kjenner kanskje Jeremy Renner aller best som Hawkeye, men 48-åringen har også spilt i blockbusters som Mission Impossible (Ghost Protocol og Rogue Nation), The Bourne Legacy, Arrival og American Hustle.

Fra 2014-2015 var Jeremy Renner gift med skuespiller-kollegaen Sonni Pacheco. Lady Gaga var forlovet med Taylor Kinney (The Vampire Diaries, Chicago Fire) fra 2015-2016.

Mange vil ha det til at «tilbringer mye tid sammen» betyr at Gaga nå dater den 16 år eldre Avengers-stjernen, men ifølge Us Weekly sine anonyme kilder skal det bare være snakk om et vennskap og/eller profesjonelt forhold foreløpig.

Også E! News sier at de er gode venner som har møtt hverandre ekstra mye den siste tiden.

Kanskje sikter A Star is Born-skuespilleren seg nå inn på en rolle som superhelt/skurk i Marvel-universet?

Lady Gaga måtte nylig avkrefte at hun venter barn, og svarte i stedet at hun er svanger med sitt neste album. #LG6 har ennå ikke fått slippdato eller tittel, men popstjernens nye tatovering og profilbilde i sosiale medier hinter om at platen kanskje heter GAGA.

Se også: Her er den nye traileren til Avengers: Endgame

Se også: Starbucks etterforsker falsk Lady Gaga-kampanje

Les mer