Hopp til hovedinnhold
LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 21: Olivia Rodrigo attends the 2021 American Music Awards at Microsoft Theater on November 21, 2021 in Los Angeles, California. (Photo by Amy Sussman/Getty Images)
Olivia Rodrigo på American Music Awards i Microsoft Theater i Downtown Los Angeles i november 2021 California. (Amy Sussman/Getty)

Olivia Rodrigo bryter med kjæresten Adam Faze og manageren Kristen Smith

Olivia Rodrigo luker ut et par sentrale personer i livet sitt og starter 2022 med blanke ark.

Hun bryter med manageren sin Kristen Smith fra Camp Far West Management ifølge Billboard. Olivia er nå på jakt etter ny manager. Det er ikke kjent hvorfor Liv forlater Kristen, som har vært med å løfte henne fra mellomstor Disney-stjerne til global popsuperstjerne.

Les også: The Kid LAROI bryter med Scooter Braun etter tre måneder

Hun er den første artisten i historien som debuterer i topp 10 på Billboard Hot 100 med sine tre første singler. Ni av de 11 låtene på debutalbumet SOUR gikk inn i topp 20.

Det ser også ut som om Olivia Rodrigo (født 03) og kjæresten Adam Faze (født 93) er over.

Singer-songwriter-en har blant annet avfulgt filmprodusenten på Instagram. Både hans profesjonelle konto og hans private. Samtidig avfølger hun alle.

Ryktene om bruddet startet da deres Instagram Stories på nyttårsaften viste at de feiret hver for seg.

Dagen i forveien kom det et intervju hvor popsuperstjernen snakker om å skille lag med folk som ikke lenger fortjener å være i livet ditt.

– Utenom å kutte ut all kontakt, tror jeg det er viktig å ikke bare tilgi dem. Men å tilgi seg selv for å ha latt alt skje, sier tenåringen til Vogue.

– Det har jeg lært.

(Adam krysser kanskje fingrene for at det neste albumet hennes ikke handler om ham.)

Olivia Rodrigo aka Liv Livvy (Geffen/Interscope)

Olivia Rodrigo aka Liv Livvy (Geffen/Interscope)

Det kan være at HSMTMTS-stjernen her også snakker om den forrige eksen sin Joshua Basset, som angivelig skal ha hatt et forhold med Sabrina Carpenter samtidig med Liv.

Adam Fazes private Instagram-konto følges av skuespillere som Sydney Sweeney (Euphoria, The White Lotus), Kiernan Shipka (datteren til Don Draper i Mad Men) og Whitney Peak (nye Gossip Girl).

Fansen til 18-åringen Olivia Rodrigo har vært middels fornøyd med valget av kjæreste.

Blant annet fordi han fyller 29 år.

De ble sammen i fjor sommer. Noe som delvis ble bekreftet via TikTok-paparazzi som filmet Adam og Liv.

Her henger Liv også ut med Charli D’Amelio.

730.no oppsummerer TikTok-drama: Nessa Barrett vs. Jayden Hossler vs. Josh Richards vs. Mads Lewis

Siden 2020 har Adam Faze jobbet seg kjapt opp innen film- og serieproduksjon, både som produsert, manusforfatter og regissør. Allerede som 16-åring arrangerte han sin egen filmfestival. Han har blant annet laget musikkvideo med G-Eazy og Juicy J – med Kanye West-kjæresten Julia Fox (fra Uncut Gems)og serien Day by Day med 27 episoder.

Nedenfor er Adam Faze avbildet med sin partner Jamie Dolan på Kodak Film Awards i Los Angeles i 2020.

Sammen har de produksjonsselskapet must b nice, men det ser ut som om Adam nylig startet sitt eget filmstudio FAZE.

Jamie Dolan og Adam Faze på Fourth Annual Kodak Film Awards på ASC Clubhouse i januar 2020 i Los Angeles (Rachel Murray/Getty/Kodak)

Jamie Dolan og Adam Faze på Fourth Annual Kodak Film Awards på ASC Clubhouse i januar 2020 i Los Angeles (Rachel Murray/Getty/Kodak)

Kan Olivia Rodrigo synge live-live…? Se hvordan det gikk på direktesendte Saturday Night Live

I fjor produserte Adam filmen Who Am I? med norske Alisha Boe alias Alisha Bø fra Oslo og Brandon Flynn. Begge fra Netflix-serien 13 Reasons Why.

Eksen Joshua Bassett spiller eksen til hennes karakter Nini i mockumentary-Disney+-serien High School Musical: The Musical: The Series.

Nedenfor et et bilde av HSMTMTS-kollegene da de var et par.

Olivia Rodrigo og Joshua Bassett på premierefest i november 2019 (Kevin Winter/Getty)

Olivia Rodrigo og Joshua Bassett på premierefest i november 2019 (Kevin Winter/Getty)

De startet innspillingen av sesong 3 denne måneden. Blir det god stemning på settet?

Få menn i musikkhistorien har fått gjennomgå like mye på et så stort debutalbum som Olivias SOUR.

Joshua refereres indirekte på blant annet «drivers license», «deja vu» og «good 4 u». Førstnevnte var nummer 1 i Norge i 10 uker.  SOUR toppet den norske albumlisten i like mange uker.

– Hun har ikke snakket til meg siden «drivers license» kom ut. Men sangene hennes har vært umulig å unngå, sier Josh til GQ.

– Jeg var på vei til en session og hørte to av låtene hennes på den samme radiostasjonen mens jeg satt i Uber-en. Folk innser ikke hvor lenge siden dette var. Jeg er en helt annen person i dag… Jeg skal ikke eksponere folk, men dette har spist meg opp levende.

Les mer

Nyeste saker fra 730.no

Les mer