Hopp til hovedinnhold
Rachel Zegler Snow White Disney Remake reactions hate
Rachel Zegler får virkelig gjennomgå (Instagram/rachelzegler)

Kritikken mot Rachel Zegler som Snow White fortsetter

Rachel Zegler provoserer fans av Disney-klasikkeren.


OPPDATERT 27. oktober: 2024 kan bli et brutalt år for kinobransjen. Ikke bare fordi streaming fra sofaen reduserer kinobesøkene. Også fordi mange av de store filmer får lange utsettelser. Nå forteller Disney at de utsetter sin første live-action-versjon av Snow White fra mars 2024 helt til mars 2025 ❗️ Blant annet grunnet skuespillerstreiken. Rachel Zegler spiller Snøhvit mens Gal Gadot har rollen som den onde dronningen. Førstnevnte er nå kinoaktuell i hovedrollen i The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.


Disney er ikke fremmed for kritikk når det gjelder deres live action-remakes av kjente og kjære klassikere, men Snow White alias Snøhvit er en av de som virkelig får gjennomgå. Spesielt etter flere uttalelser fra filmens hovedrolleinnehaver, Rachel Zegler (født i 01).

Rachel Zegler som Snøhvit alias Snehvit fikk en brutal start etter bilder av skuespilleren som Disney-prinsessen dukket opp i fjor.

Flere mente blant annet at de hadde sett cosplay som så bedre ut en 22-åringens kostyme.

Forventningene ble heller ikke noe høyere da nyere bilder av det mange forventet skulle være de så kalte «syv dvergene» dukket opp på det store internettet.

Rachel Zegler Lucy Gray Baird The Hunger Games The Ballad of Songbirds and Snakes Tom Blyth Coriolanus Snow jennifer lawrence
Rachel Zegler (Instagram/rachelzegler)

Nå er det derimot skuespillerens holdning til Disney-klassikeren som blir slept på internett.

En god del synes nemlig ikke det høres ut som om Rachel Zegler egentlig er så veldig fan av filmen hun har takket ja til å gjenskape.

Flere tidligere intervjuer med skuespilleren går nå viralt på TikTok, og mange lar seg provosere nokså kraftig av det som blir sagt.

– Jeg var redd for den originale tegnefilmen. Jeg tror jeg så den en gang også så jeg den aldri igjen. Helt seriøst, jeg så den en gang også tok jeg karusellen i Disneyworld som heter Snow White’s Scary Adventures. Det høres ikke ut som noe et lite barn vil like. [Jeg] ble vettskremt og så aldri Snow White igjen før jeg skulle gjøre denne filmen, forteller Rachel.

Dette synes flere er finurlig ettersom 22-åringen virket henrykt over å ha blitt plukket ut etter flere audition-runder med tusenvis av skuespillere da castingen først ble annonsert.

«Jeg har manifestert [dette] hele livet mitt tror jeg […]», twitret den colombiansk-polsk-amerikanske New Jersey-jenta den gang.

Rachel Zegler har gjentatte ganger også presisert at den nye versjonen ikke vil være lik originalen fra 1937.

På flere måter.

– Det er ikke 1937 lenger og vi har absolutt skrevet en Snow White som ikke skal reddes av prinsen, og som ikke drømmer om ekte kjærlighet. Hun drømmer om å bli den lederen hun vet hun kan være. Lederen hennes avdøde far fortalte henne at hun kunne bli om hun var fryktløs, rettferdig og ekte, har skuespilleren forklart.

Du kan se intervjuet nedenfor.

Nå som snuttene går viralt virker det som om mange tolker Rachels uttalelser som at hun kaster skygge på det klassiske eventyr.

Disneys prinsesser er jo ikke akkurat kjent for å være feministiske ikoner, for å si det mildt. Derfor er det kanskje ikke så rart at live action-remakene gjør om litt på ting og tang når filmene får nytt liv.

Nå virker det likevel som om flere har sett seg litt lei over at de nye versjonene stadig fokuserer på at prinsessene må være så sterke og selvstendig hele tiden.

– Det er et stort fokus på kjærlighetshistorien hennes med en fyr som bokstavelig talt stalker henne. Rart, rart. Så vi gjorde ikke det, kan Rachel selv røpe.

Dette får også noen til å spørre om hun i det hele tatt har sett originalfilmen. Mens andre lurer på når det ble en skam for kvinner å drømme om kjærleik.

Se flere reaksjoner nedenfor.

https://twitter.com/bbyshriya/status/1688319313374334976
https://twitter.com/gemogemi/status/1689066162569781248
https://twitter.com/NoorozA1/status/1689000398856630272

Det er riktignok også de som synes skuespilleren får ufortjent mye hat for sine intervjuer om filmen.

Mange poengterer blant annet at de mener hun har rett i det som blir sagt, mens andre spør når folk begynte å bry seg så veldig mye om Snøhvit?

«Jeg tror ikke at noen av dere bryr dere så mye om Snow White til å hate så mye Rachel Zegler som det her», skriver en bruker på X (tidligere Twitter).

Andre viser til bildebevis om at 22-åringen faktisk ikke hater karakteren hun spiller.

Rachel har så langt ikke kommentert den massive kritikken direkte.

En den nyeste aktiviteten hennes på Twitter X kan dog tyde på at hun har fått det med seg.

«Ikke for å høres ut som en boomer, men sosiale medier har virkelig gjort noen av dere ekstremt ondskapsfulle og ufølsomme og det verste er at jeg ikke tror dere bryr der», lyder en av stjernens ferskeste retweets.

Lanseringsdatoen til Snow White er satt til 22. mars 2024, men det kan dog skje endringer som følge av den pågående streiken.

Før den tid blir Rachel å se som Lucy Grai Baird i forløperen til The Hunger Games.

Les også: Forløperen ser bedre ut enn du (kanskje) tror

Nyeste saker fra 730.no

Les mer