Hopp til hovedinnhold
DARK .... OF THE MOON - HVIS DU ER NERD, KLIKK FOR STØRRE BILDE (UIP)

Dark (ikke Side) of the Moon

Det er ikke så rart at mange skriver tittelen feil. Takket være Pink Floyd klinger Dark Side of the Moon bedre enn Dark of the Moon, navnet på den kommende, siste delen Transformers-serien som har svirret rundt på nettet. Nå har den offisielle logoen kommet, og bekrefter tittelen. Transformers: Dark of the Moon… Dark of the Moon… Dark of the Moon… Selv om uttrykket kanskje har en eller annen lur NASA-forklaring, sitter det ikke helt.

Det gjør dog angivelig filmen, skal vi tro Shia LaBeouf.

– Jeg bullshitter ikke dere når jeg sier at dette er den beste av de tre filmene, sier skuespilleren i dette videointervjuet.

– Manuskriptet er det beste vi har hatt. Under den andre filmen var vi midt i streiken blant manusforfatterne, alt ble skrevet på sparket. Den første filmen hadde oppdagelsen, og denne filmen er en realisering av rytmen som vi har skapt gjennom de fem årene vi har jobbet sammen. Jeg er superstolt av denne filmen!
Gladgutten Bay sier plutselig at serien er en trilogi, slik at Dark of the Moon blir sluttenslutten. 
– Som en triolgi ender den virkelig. 
Luringen legger dog til…
– Den kan bli rebooted igjen, men jeg føler at den har en killer-slutt.

«Alle» hatet Transformers nummer 2, men folk juger mer enn tall: Filmen har spilt inn nesten 1 milliard dollar. Dark Side of the Moon skytes i 3D, og skal være klar til juli. Selvfølgelig 2011. Det føles lenge til, men promoen og hypen har allerede startet:


Kjøp Transformers-filmene: Platekompaniet

Nyeste saker fra 730.no

Les mer