Hopp til hovedinnhold

Danske blir Hannibal Lecter

HANNIBAL LEKKER? (ORION/NBC)

Ordet på tv-gatene er at danske Mads Mikkelsen skal tre på seg Anthony Hopkins’ Oscar-vinnende sko (Silence of the Lambs 4 life + afterlife) og spille Dr. Hannibal Lecter i den kommende NBC-serien Hannibal. Den 46 år gamle skuespilleren fra København har tidligere medvirket i noen av de feteste danske filmene som har droppet de siste 15 årene, samt en rekke utenlandske godbiter (hei, hvorfor overkjører danskene og svenskene oss totalt i Hollywood? Kom igjen ‘a, NISS!).
 
Hvertfall, tv-versjonen av Thomas Harris’ legendariske romaner er utviklet av megaflinkisen Bryan Fuller, som tidligere har skrevet episoder for go’serier som Heroes og Star Trek. En gira og stolt Fueller meldte følgende til Entertainment Weekly om den kommende psykologiske thriller-serien:
 
– Vi kommer til å operere med Alfred Hitchcocks tilnærming til thrillere: Å først vise publikum at det er en bombe under bordet, for så å la dem svette og lure på når den skal eksplodere. 
 
Og om du tror mor blir happy for å se hunkete Mads på skjermen, så er det gode odds for at mors (litt) yngre søster blir storfornøyd med at britiske Hugh Dancy (alias Homeland-Claire Danes’ ektemann) også dukker opp i rollen som FBI-agent Will Graham: 

De resterende rollene er foreløpig ikke satt, men det hviskes og tiskes om mang en Hollywood-kjekkas og snuppe. Førstesesong av Hannibal er på 13 episoder, og kicker i gang tidlig i 2013.
 
Se også: Svensk kjekkas som RoboCop (50% mann, 50% maskin – 100% snut)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer