Hopp til hovedinnhold
Nå får Fie hjelp (fielaursen.dk)

Dansk influencer funnet i live etter selvmordsbrev på Instagram

Saken inneholder beskrivelse av vold og selvmordsforsøk. Trenger du noen å prate med kan du ringe Mental Helse døgnet rundt på 116 123, eller Kirkens SOS på 22 40 00 40. Du kan også chatte på kveldstid her.

Fie Laursen er en av Danmarks største influencere.

23-åringen ble først kjent fordi hun som tenåring stod frem som mobbeoffer i dansk media. Så fortsatte oppmerksomheten via blogg, YouTube og flere realityprogrammer, deriblant Paradise Hotel og Ex on the Beach. På Instagram har hun over 330 000 følgere.

Denne helgen postet Fie Laursen et selvmordsbrev på Instagram. København-jenta beskriver voldshendelser (inkludert voldtekt) fra en tidligere kjæreste, og sier at hun er ødelagt.

Søndag bekrefter broren Boris at Fie forsøkte å ta sitt eget liv med piller, men at hun heldigvis overlevde.

Boris skriver på Instagram at det ikke er snakk om et rop om hjelp eller oppmerksomhet, da mengdene hun inntok var for store for det.

Broren sier at Fie var bevisstløs lenge, men at hun er våken nå, og innlagt på lukket psykiatrisk avdeling for å få hjelpen hun trenger. 

– Vi vil gjerne si takk til alle som har vist kjærlighet. Vi leser positive kommentarer til Fie, som hun smiler av, skriver han.

Den siste tiden har Fie Laursen også fått oppmerksomhet for sin flørt med Robin Johansson.

Svensken er for nordmenn mest kjent for Paradise Hotel og et turbulent forhold til Sophie Elise Isachsen.

I slutten av juni ble Robin omtalt som Fies nye kjæreste i danske Se & Hør, og hun forsvarte «forholdet» med voldsdømte realitydeltageren på Instagram.

På lørdag bekrefter Fie til danske Se & Hør at «det de hadde» nå var slutt, altså like før selvmordsforsøket. Mange la derfor skylden på Robin.

På Instagram forsvarer svensken seg selv, og sier at de aldri var i et forhold.

Ifølge Robin besøkte han Fie i Danmark sammen med kompisen Pierre Louis (eksen til Isabel Raad, red.anm.).

Robin ble værende hos Fie i syv dager, men han skal ha vært ærlig med henne om at de store følelsene uteble.

– Jeg fortsatte å ha kontakt med Fie da jeg reiste hjem, men sa fortsatt at jeg ikke var klar for et forhold og trengte mer tid. Har hatt destruktive forhold før, så jeg går aldri inn i noe hvis jeg ikke er 100 %, skriver han.

– Da jeg kom hjem fra Danmark fikk jeg et spørsmål [på Instagram] om jeg var singel, jeg svarte ja, men at jeg vil bli forelsket. Det er sånn jeg føler det og det er sånn det er.

– Fie begynte å gråte og skrev et selvmordsbrev på sin Instagram som omhandler andre dummer ekser av henne…? Det er forferdelig, og jeg vil aldri at hun skal måtte ha det vanskelig fordi mine følelser ikke er der ennå. Føles bare som at jeg får skylden for at hun har det vondt, og det er vanskelig.

– Fie er verdens fineste jente og jeg vil bare at hun skal det bra, jeg er bare ikke klar for et forhold. Man vet aldri hva som skjer i fremtiden, men jeg vil ikke kalle oss et par etter bare syv dager, skriver Robin.

View this post on Instagram

Hey kära ni, det är många som frågar om mig och Fie så jag måste bara skriva av mig här…. Jag åkte till Danmark och mötte Fie med min kompis Pierre. Hon började följa mig på Instagram och så börja vi ha kontakt, vi skrev typ i 5 dagar på insta innan jag besökte henne. Tyckte hon va härlig och skön så jag ville möta henne för att se om det kunde bli något mer. När jag kommer till Danmark har vi det skit kul som vänner, jag stannade i 7 dagar och Pierre åkte hem efter 2. Jag fortsatte ha kontakt med Fie när jag åkte hem men sa fortfarande att jag inte va redo för ett förhållande och behövde mer tid. Har haft destruktiva förhållanden innan så jag går aldrig in i något innan jag är 100%. När jag kom hem från Danmark då fick jag frågan om jag va singel på min frågestund, då svarade ja att jag är singel men vill bli kär. Det är så jag känner och så det är. Fie började gråta och skrev ett självmordsbrev på sin Instagram som handlar om andra dumma ex till henne…? Det är hemskt och jag vill aldrig att hon ska behöva må dåligt för att mina känslor inte är helt besvarade än. Känns bara som att jag får skuld för att hon mår dåligt och det är jobbigt. Fie är världens finaste tjej och jag vill bara att hon ska må bra, är bara inte redo för ett förhållande. Men man vet aldrig vad tiden bringer, men jag vill inte kalla oss ett par efter bara 7 dagar. Hoppas ni fick svar på era frågor, kärlek till er. Peace ❤️

A post shared by Robin Johansson (@robinjohanson) on

Trenger du noen å prate med kan du ringe Mental Helse døgnet rundt på 116 123, eller Kirkens SOS på 22 40 00 40. Du kan også chatte på kveldstid her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer