Hopp til hovedinnhold
– Verbalt overgrep fra pubertale nordmenn.

Dansk anmelder slakter $ushi x Kobe: – Som å bli tvangsforet sashimi

A photo posted by Sushi X Kobe (@sushixkobe) on$ushi x Kobe fra vestkysten har for det meste høstet lovord her til lands, selv om budskapet i låtene kanskje er på den tvilsomme enden av skalaen. For noen uker siden slapp de forresten den sommerlige låten «Aldri for mye».

Den dynamiske duoen spilte nylig på Øya, og fornærmet samtidig en konsertanmelder fra et dansk musikkmagasin. Journalisten kalte det hele for et «verbalt overgrep fra pubertale nordmenn», og synes ikke noe om de tilsynelatende kvinnefiendtlige tekstene.

Skribenten sammenligner opplevelsen med å få rå fisk stappet ned i halsen, og gir luringene én av seks stjerner.  

Noen gullkorn fra den kritiske, men fargerike rapporten:

– «Assalamu fucking alaikum!». En velkomsthilsen fra bergensrapperne $ushi x Kobe. Og fred være med dem. Et perverst og kvalmende show er i gang.

– To kåte smågutter, som har funnet skitne ord i ordboken og laget et helt album av det.

– Å være på konsert med $ushi x Kobe føles litt som å sitte bundet fast til en stol og bli tvangsforet med sashimi. Kvalmen blir verre og verre for hvert stykke med rå fisk.

– Spørsmålet er, om de to rapperene i det hele tatt tenker?

Les hele greien hos danske Gaffa her.

Saken fortsetter under

A photo posted by ONGE $USHIMANE (@ongesushimane) on


Til 730 forteller Emir Hvidsten alias Onge $ushimane at Mattilsynet sikkert ikke godkjenner sashimi-tvangsforing:

– Vi syns det er morsomt at den danske musikkjournalisten lar seg provosere så voldsomt av vår lettbente musikk. Utrolig dumt at det må bli sånn. Vi stiller oss nøytralt til alle anklagelser, men det kan da ikke være så ille å bli tvangsforet med sashimi. Tror ikke Mattilsynet hadde godtatt noe slikt uansett.

– Skulle gjerne hatt tak i den ordboken han referer til, når han kaller oss to kåte smågutter. Vel vel, man kan ikke blidgjøre alle. Det ble faktisk stiftet et feministisk parti for Sushi X Kobe etter at denne artikkelen kom ut. (Takk Jette)


Se også: ♫ Pottesur Kobe brekker ned EP

Nyeste saker fra 730.no

Les mer