Dagny tok Lemaitre på senga

19. okt 2018 kl. 00:00
KETIL JANSEN OG ULRIK DENIZOU LUND ALIAS LEMAITRE (STEPHEN BUTKIS/ASTRALWERKS/CAPITOL)
KETIL JANSEN OG ULRIK DENIZOU LUND ALIAS LEMAITRE (STEPHEN BUTKIS/ASTRALWERKS/CAPITOL)


– Dagny er et kinderegg å turnere med!


Lemaitre er på reisefot i Europa og spiller for fulle hus med sin norske favoritt Dagny, som de Silver Lake, California-baserte Oslo-gutta elsker mer og mer.  


– Vi har vært fan av musikken hennes helt siden hun dukka opp på radaren vår for et par år siden, og at hun er vilt bra live overrasker oss ikke, sier Ketil fra Røa-duoen til 730.no på telefonen fra London mens det høres ut som lydsjekk i bakgrunnen.


– At hun sklir inn i vår dysfunksjonelle turnébuss som om hun aldri har bodd noe annet sted tok oss dog litt på senga, ler Ketil og nipper til en enhet mens skarptrommen smeller i bakgrunnen.
 
DAGNY HAR BLITT FAVORITTEN TIL LEMAITRE #FORÅSIDETSÅNN (INSTAGRAM


– Etter to døgn på veien er det snart slutt på duo-tilværelsen vår. Gi oss et par døgn til, så er vi en trio!


Det blir artig å se om Dagny skal utvide Lemaitre. Og om hun holder ut. Ketil beskriver busslivet som speed-dating. Vel, minus dating. Men på steroider.


– De to døgnene vi har vært på turnebuss sammen er som to år, og det tok bare ett døgn før Dagny var en del av pre-konsertritualene våre som den største selvfølge. Vi blir som en familie, og Dagny har blitt varm i trøya og deler ut juling til alle som prøver seg på plassen i sofaen på bussen allerede, sier partneren til Ulrik, som legger til at livet på bussen kjapt blir intenst sært.

– Jeg har sikkert tjue gode venner jeg aldri kunne bodd oppå slik vi gjør på veien, men Dagny skled inn i familien før vi hadde rundet første rundkjøring. Det gjør at den delen av turneen som dreier seg om venting, som jo er 99 prosent av den, plutselig blir svært levelig. Ja, faktisk rett frem fornøyelig. Hun har en drøy humor også – og det hjelper på verdens mest dysfunksjonelle turnébuss. Eneste problemet er at manageren vår Karsten føler seg skviset ut, men akkurat det er vi villige til å leve med. Han har lovet oss privatjet siden han sa han drev Quartfestivalen, og vi stoler på han like langt som vi kan kaste han. Men det er ganske langt, for all den almond milk-en har gjort ham skinny as fuck.


Sjekk ut Lemaitres video fra turnéen:
Fortsetter nedenfor.
 

I dag slapp Lemaitre to Spotify-singler samtidig, som begge er spilt inn i streamingtjenestens studio på hovedkontoret i Stockholm. På denne versjonen av sin «Big» har de fått med den svenske legenden Timbuktu, mens «Feels Like We Only Go Backwards» er nordmennens versjon av Tame Impala-nyklassikeren. (Australierne slapp singelen for nøyaktig seks år siden i dag.)
 
Hør Lemaitres dobbeltslipp her: 


Norsk trippy videopremiere fra Lemaitre