Hopp til hovedinnhold
HEI SJEF (IDA BJØRVIK)

Creepy norsk videopremiere: Fanny Andersen ?

Fanny Andersen er fortsatt i startfasen av karrieren, men det betyr ikke at hun verken har gått eller går stille i dørene.

Etter å ha gitt ut singlene «Kids» og «Not a Toy», og ha spilt på blant annet by:Larm og Slottsfjell i år, kom hun nylig ut med live-favoritten «Dollar Signs».

Nå er også musikkvideoen klar, og vi har i den anledning tatt en kort prat med artisten som blir spådd en lysende fremtid.  Se premiere på den Brusjan Film-regisserte videoen og les vår korte, men trivelige prat nedenfor! 

Hei Fanny! Gratulerer med ny låt. Hva handler «Dollar Signs» om?

– Den handler om å miste seg selv litt og gjøre dumme valg. Og deretter prøve å unnskylde de dårlige valgene for å få seg til å føle seg bedre. Men hele låten er basert på følelsen av å miste kontrollen.

Skjønner. Hvordan er livet om dagen?

– Livet er super nice. Syyyykt digg å endelig slippe musikk igjen. Så er det heller ikke lenge til neste gang igjen!

Så bra! Hva har du minst lyst til å bruke penger på?

– Inkassovarsler.

Hva har du mest lyst til å bruke penger på?

– Mat <3 Haha, enig om begge deler. Men omg, veldig kul + litt creepy video. Hva er tanken bak?

– Det er en klar idé bak den, men synes det er gøyere om folk kan kunne tolke den litt som de vil egentlig. Men et lite hint er vel dilemmaet: Aldri kunne se igjen eller evig penger ;)) :)))

Oi oi, takk for hint! Men du, hvordan har festivalsommeren vært?

– Det har faktisk vært det beste. Har vært på flere festivaler i år en jeg noen sinne har vært, både som gjest og for å spille. Herregud, hvem bryr seg om syden når man har festivaler!! Så sykt god stemning og så SYKT heldige med været. Plz bli like bra neste år.

Hva kan vi vente oss fra deg fremover?

– Har fått muligheten til å holde meg litt for meg selv og stenge meg i studio det siste året. Så resultatet av det skal jo ut nå i tiden fremover. Er en blanding av super-stoka og totalt vettskremt. Man blir vant til å kunne bare skape og ikke slippe, men blir også sykt deilig å få ut det man har jobbet med så lenge også, da.

Det blir GØY! Takk for praten <3

Nyeste saker fra 730.no

Les mer