Hopp til hovedinnhold
Clout-chasing via #coronaviruschallenge (TikTok)

TikTok-tosk slikker dosete på flyet i coronavirus-challenge etter besøk hos Dr. Phil

Barnestreker man bør ignorere? Eller brødskaller man bør arrestere?

Emneknaggen #coronaviruschallenge har allerede 556 millioner visninger hos TikTok.

Ja, en halv milliard.

Det er stort sett uskyldig fjas, med mye som ikke har noe å gjøre med koronaviruset. Men mange – inkludert flere nordmenn – legger ut snutter hvor de viser hvordan de trosser smittefaren. Selvfølgelig kun for oppmerksomhet.

Skrotnissen Ava Louise tar kaka ved å poste en #coronaviruschallenge-snutt hvor hun slikker flydosetet på vei til ferie i Miami.

Videoen ble slettet av TikTok etter 14 timer, men fikk millioner av visninger.

Coronavirus challenge Ava Louise

(skjermbilde TikTok)

Den 21 år gamle clout-chaseren har i likhet med mange «sosiale medier-personligheter» gjestet det stadig mer desperate showet til Phil McGraw alias Dr. Phil.

To ganger.

Her har influenceren liret av seg en rekke teite edgelord-utsagn, som den 69 år gamle doktoren tilsynelatende lyttet seriøst til. (Jeg vil heller dø ung enn stygg, jeg slanker meg for Instagram, etc. Zzzzz….)

Men i motsetning til Danielle Bregoli alias Bhad Bhabie, har hun ikke klart å bli ordentlig berømt. (168k hos Instagram og 8k hos Twitter.)

Meghan McCain, datteren til senatoren John McCain, viste klippet på sitt TV-show The View, og sa at jenta bør bli arrestert på grunn av videoen, som kan inspirere andre.

Koronaviruset har smittet 200 000 personer, hvorpå mer enn 8000 har omkommet av den viral luftveisinfeksjonen COVID-19 (COronaVirus DIsease 2019).

Det er i skrivende stund påvist smitte hos 1463 personer i Norge. Fire av dem har dødd.

Forskeren Neil Ferguson og hans kolleger hos Imperial College London hevder at en ukontrollert spredning av korona kan kreve 500 000 liv i England, skriver The New York Times.

Se også:

COVID-19-hit: Cardi B krever penger for koronavirus-sangen som nå er en hit

Lekkede dokumenter fra TikToks kinesiske eiere: Instruerer sine moderatorer til å ikke vise frem «stygge» personer?

Danielle Bregoli: – Dere liker ikke meg fordi jeg er hvit

Nyeste saker fra 730.no

Les mer