Hopp til hovedinnhold
FØLES SOM I GÅR, MEN DETTE ER OVER 10 ÅR SIDEN (WARNER)

Comeback fra My Chemical Romance? Ser sånn ut!

FØLES SOM I GÅR, MEN DETTE ER OVER 10 ÅR SIDEN (WARNER)


Oppdatert kvelden 21. juli:
My Chemical Romance er offisielt verdens største luremus 🙁 Hvis de ikke bare prøver å lure oss igjen…

Bandet har tross alt oppdatert nettsidene, laget nytt merch og fikset seg en ny logo. Men MCRX er kanskje bare MCR + 10 (X i romertall), altså feirer de at det er 10 år siden The Black Parade kom ut? Vi håper det er noe mer på vei enn bare en jubileumsversjon av platen… 

Se den triste beskjeden My Chemical Romance delte etter at alle trodde comebacket var bekreftet nedenfor. 
Sak fra 20. juli 

Det er bare å spisse kajalen og finne frem din mørkeste hettegenser – My Chemical Romance ser ut til å gjøre comeback! 

For et lite kvarter siden postet det smått legendariske New Jersey-bandet en lur teaser via Twitter, Instagram, Facebook og YouTube. Det er første lyden de har gitt fra seg på nesten halvannet år, hvis man ser bort fra medlemmenes solokarrierer og egne sosiale medier. (Vokalist Gerard Way har vært rå på Twitter hele veien.) Sist My Chemical Romance twitret var det fordi de relanserte gammelt merch. 

MCR sa som kjent farvel brått og uten forvarsel 22. mars 2013. Siden den gang har flere av medlemmene drevet med egne prosjekter, men bare for å vise forskjellen: Solo-Gerard spilte på et halvfullt Vulkan Arena, My Chemical Romance ble i sin tid booket til Oslo Spektrum. 

I den ferske videoen du kan se under spilles introen til «Welcome to the Black Parade», kanskje som et tegn på at bandet skal gjenoppstå fra de døde? Snutten avsluttes med datoen 23. september 2016, som bør bety en ny låt, et nytt album eller kanskje turné. 

I oktober er det 10 år siden The Black Parade ble sluppet, albumet som tok dem fra undergrunnsfavoritt til mainstream-stjerner. Tredjeplaten solgte over en million kopier bare i Europa, og sørget for en 1. plass i Storbritannia og #2 på amerikanske Billboard. 

Hos YouTube heter videoen «MCRX», og via nettsidene kan man nå kjøpe t-skjorter med samme tekst på

GÅSEHUD? Se comeback-teaseren her: 


Saken oppdateres når vi vet mer.

Se også: Gerard Way går fra emorock til britpop 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer