Hopp til hovedinnhold

Comeback fra Destiny’s Child?

Han har 8 jentegrupper (!) på sin manager-CV, men Mathew Knowles’ gullfugl er fortsatt Destiny’s Child. I et Huff Post-intervju (som nesten fungerer som en smørblid pressemelding) forteller 61-åringen at han nå skal tørke støv av sin datter Beyonce, Kelly Rowland og Michelle Williams.

– I november kommer vi med to Destiny’s Child-katalogalbum med nytt materiale, så vi kommer til å gjøre strategiske ting, sier Mathew, som deretter forteller at «nytt» betyr materiale tidligere ikke utgitt.

Han håper at trioen, som ble stiftet i 1990 og oppløst i 2005, etterhvert teamer opp for en turné.

– … Det starter med at artistene ønsker å gjøre det, og jeg tror damene fortsatt er fornøyde med sine solokarrierer. Jeg håper det blir en reunion-turné i løpet av de neste fem årene. Jeg tror det blir utrolig! Det vanskeligste vil bli å velge sangene, for vi vil blande solohits og Destiny’s Child-hits. Vi vil bli nødt til å kaste ut noen #1-låter fra settlisten, humrer ringreven.

Hvis Mathew referer til førsteplasser på Billboard Hot 100: Beyonce har hatt fem solosingler øverst (dog ikke på fire år). Kelly har ikke hatt en #1 på listen siden Nelly-duetten «Dilemma» i 2002, mens Michelle aldri har fått inn en låt inn i topp 100. Så her bør noen kunne la seg overtale til mer DC.

Utenom Destiny’s Child-prosjektet pusler Mathew med sin britiske jentegruppe From Above, som han – til en hvis grad – har fått profilert via MTV-realityserien Breaking From Above.

PS: Mathew forteller Huff Post at han synes det er stas med barnabarna han har fått av Beyonce og søster Solange, men nevner ikke døtrenes ferske halvbror Nixon. I mars i fjor brøt Beyonce med sin manager-pappa, samme måned som DNA-prøver beviste at babyen Nixon, født av skuespiller Alexsandra Wright (Scrubs), freidig nok kom fra ham.

11 år gammel ønskereprise: Slik skapte Destiny’s Child et nytt offisielt ord:


Se også: Gravid = bra Beyonce-business

Nyeste saker fra 730.no

Les mer