– Coldplay ser forferdelige ut

2. jun 2009 kl. 00:00
(Forsetter nedenfor.)

Når Oasis trenger oppmerksomhet, pleier vokalisten Liam Gallagher å slenge dritt.

Nå er det ikke bandet som trenger PR, men hans nye klesmerke Pretty Green, og i forbindelse med lanseringen snakker han til Manchester Evening News om en av Oasis’ britiske konkurrenter.

– Det verst kledde bandet må være Coldplay. Hva er greia med de uniformene? Ungene mine har lekeklær som ser bedre ut enn Coldplay sine.

– Hvis du skal vinne en Grammy så kan du ikke møte opp og se ut som søppelmenn. Forferdelig. Kom igjen, forsøk iallefall.

Les også: – Radioheads fans er stygge.


Ifølge Side2.no brukter rockeren Twitter, noe han ikke er sikker på om han selv liker.

– Twitter er et nødvendig onde for meg. Jeg bruker det kun til å promotere klærne, men jeg har faktisk begynt å like det nå. Jeg får muligheten til å svare folk og være ærlig. Nei, forresten. Jeg tar det tilbake. Jeg hater Twitter, jeg hater Facebook. Jeg hater det jævla internettet. Men mest av alt hater jeg at jeg har begynt å like det.

I høst var det Amy Winehouse som fikk gjennomgå av Liam, da til avisen Herald Sun.

– Det forbløffer meg at berømmelse treffer slike folk hardt. Det er som om de trekker for gardinene og blir narkomane siden de ikke kan takle det. Men det er dette de har ventet på hele livet sitt. Fuck henne. Det er ikke poeng å kaste bort ord på folk som henne. De har ikke noe respekt for seg selv, så hvorfor skal folk ha respekt for dem?