Hopp til hovedinnhold
COKED UP POLITIMANN TENKER SEG OM, NICOLAS CAGE MED EVA MENDES (FIRST LOOK)

Coked up snut i ny drakt

Gambler. Thief. Junkie. Killer. Cop.

Taglinen på plakaten til 1992-klassikeren Bad Lieutenant er like tøff som filmen.

Historien om Harvey Keitel som en bedrøvelig, narkoslukende drittsekk med NYPD-politiskilt, blant annet skrevet av modellen Zoe Tamerlis (som kort tid etter døde av kokain), var drøy da den kom, og holder koken nesten tyve år senere.

The only criminal he can’t catch is himself.

I november kommer den nye versjonen, men teaseren på Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans-posteren er ikke like stilig.
Hvorfor lage en ny versjon av Keitel-klassikeren?

En som lurer er skrullete Abel Ferrara, regissøren av originalen, som i Cannes sa at han håper alle de involverte i remaken – inkludert tyske Werner Herzog bak kamera og hans skuespillere Nicolas Cage, Eva Mendes, Xzibit og Val Kilmer – omkommer i en bilulykke og ender i helvete.

Herzogs kommentar?
– Jeg vet ikke hvem Ferrara er, jeg har ikke sett noen av hans filmer.

Som tittelen røper, foregår den nye filmen i Louisianas største by, med Nicolas som den en gang så flotte politimannen Terence McDonagh, Eva som prostituert, Xzibit som lokal kingpin og en stadig tyngre Val Kilmer som partneren til Cages snuskete snut.

Traileren viser at nye Bad Lieutenant kun er veldig løst basert på den gamle indiefavoritten fra mannen bak kultfilmene King of New York og The Funeral.

Det morsomste i snutten er når antihelten – full av dop – tror han ser to øgler på skrivebordet.

Traileren til 2009s Bad Lieutenant:


Traileren til 1992s Bad Lieutenant:


Se Harvey Keitel med Jay-Z

Bonus: Eva Mendes dukker opp i videoen til «Tall Boy» med Har Mar Superstar alias Sean Na Na, som skulle ønske han var Justin Timberlake:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer