Cody Simpson smeltet norske hjerter

23. jun 2014 kl. 00:00
CODY MED SIN NORSKE KJÆRESTE CHIOMA (WARNER)

CODY MED SIN NORSKE KJÆRESTE CHIOMA (WARNER)

Det er ikke så vanlige at unge popstjerner, eller i popstjerner i det hele tatt bestemmer seg for å legge ut på en akustisk turné. Det er modig og fallhøyden er stor – så når det faktisk funker er det helt fantastisk å oppleve. Det var det som skjedde i går, da Cody Simpson og «The Acoustic Session Tour» stakk innom Sentrum Scene.

Når jeg ankommer konsertlokalet for å delta på en meet & greet et par timer før konserten begynner står det allerede mange jenter i kø, og jeg lurer på hvor lenge de har ventet. Jeg kommer inn idet Cody skal igang med soundcheck, og fansen som er tilstede begynner å synge med på lydprøvene. Når spørsmålsrunden er igang spør jeg Cody om «Pretty Brown Eyes» handler om meg, han svarer ja og sier han kan synge den til meg på konserten senere i kveld hvis jeg vil. Noe jeg SELVFØLGELIG ville! Han følger opp med å komplimentere smykkene mine, som om jeg ikke allerede var sjarmert.


SPENTE JENTER (WARNER)

Noen timer senere senkes lysene i lokalet og Julie Bergan går på scenen for å varme opp publikumet. Hun setter stemningen for kvelden og avslutter settet sitt med allsang på hiten «Younger».

Før den veldig utsolgte konserten til Cody begynner blir vi fortalt at han kommer til å spille nye og gamle sanger, noe fansen klikker over. Stemningen roer seg heller ikke når Cody starter en «follow spree» på Twitter hvor han begynner å følge mange av sine norske fans, inkluder meg selv. Jenter rundt omkring i lokalet begynner å gråte og skrike over at han følger dem på Twitter, og publikum kunne ikke vært bedre varmet opp!
Cody traff også rumpefagre Sarah Surland, kjent som Twitter- og bloggkjendis Sisteplass:

17-åringen fra Australia går på scenen og høydepunktene kommer på løpende bånd, men det jeg setter mest pris på er overaskende bra dansemoves og låtene «All Day», «Sinkin’ in» og ikke minst «Pretty Brown Eyes». Ikke bare fordi den handler om meg (<3), men også fordi alltid er stas med allsang på favorittene. I mine øyne er det Codys beste låt.


(NOT SO) FUN FACT: MIDT I KONSERTEN HYSJET CODY PÅ PUBLIKUM, FORDI HAN SKULLE SI AT NORGE HADDE VERDENS PENESTE JENTER. MEN FØR HAN RAKK Å SI DET ROPTE EI JENTE «FUCK ME», DET ÉNE SEKUNDET DET VAR STILLE I LOKALET…  VI HÅPER HUN VAR OVER 16. (WARNER) 

Cody Simpson ble oppdaget på YouTube, hvor han la ut videoer der han blant annet covret låter av Justin Timberlake. Det passet derfor fint at han tok det litt tilbake og covret Justin Timberlakes Señiorita, en flott affære.

Unggutten covret også den fineste delen av Timberlakes LoveStoned/I Think She Knows:

Cody Simpson leverte en fantastisk konsert på Sentrum Scene. Det akustiske settet skapte en nydelig intim atmosfære, og han fikk vist fram sin fine stemme og talent. Cody var også utrolig sjarmerende, og jentene skrek hver eneste gang han sa at Norge hadde verdens peneste jenter. Han overgikk alle mine forventinger og jeg skulle faktisk ønske flere popartister gjorde akustiske konserter!

17-åringen fikk også et absurd møte med norsk fangalskap, og filmen denne snutten ved Tjuvholmen: 


Fikk jentene møte helten sin, eller kjørte han fra dem? Neida, Cody er godgutt:

Cody spilte også på VG-lista: Se 30 flotte bilder + backstagekos