Hopp til hovedinnhold
♫ Låt for låt.

CLMD overrasket i natt, debuterer med Astrid S, Justine Skye, mange flere

A post shared by Martin Danielle (@clmdmusic) on
Siden 2012 har vi satt raus norgesrekord i å skrive om CLMD: Nesten 30 saker. Nå er det dermed jaggu på tide med debutalbumet?


Flott nok smir CLMD alias Martin Danielle mens
The Voice-jernet er varmt, og slapp i natt Phases som lyn fra krystallklar himmel. (Sykt nok uten hans fagre fjes på coveret.)
Albumet serverer historien om CLMDs forskjellige kreative «phaser» gjennom karrieren. (Martin og Carl Louis splittet i 2014.) 


Snarøya-hunken forteller at han trengte å finne de rette byggeklossene.– CLMD er det viktigste elementet i livet mitt, og jeg ville derfor gi det den plass og tid som det fortjener og som var nødvendig for å kunne fremvise kjernen av hva CLMD er for meg. Jeg vil at alle som hører på albumet skal forstå nøyaktig hva CLMD er og representerer, sier den nye TV-stjernen.Se hva Martin Danielle forteller 730 om låtene nedenfor.


«Slow Me Down» feat. Skinny Days

– Det er et spor som gir deg følelsen av å bli løftet bort av noe sterkere enn deg selv. Du har et ønske om at ting skal roe seg helt ned eller at noen skal komme og hjelpe deg med å bremse opp, men samtidig har man et ønske om å finne ut hva som venter i det fjerne. Hva er det du blir trukket mot? Er det bra eller dårlig?


«Dust» feat. Astrid S

– Å se alle finne sin vei i livet, oppnå sine mål og drømmer og drive med noe de brenner for kan være hardt å se når man selv ikke vet helt hvor man er på vei hen. Man føler seg etterlatt. «Dust» forteller den historien, men understreker også hvor fint det kan være å gjennomføre reisen på vei mot sine egne mål.


«Wide Awake» feat. The Guest, The Host

– Noen ganger, når du har noe fint og vakkert i livet ditt, kan det være vanskelig å forstå at det faktisk er det. «Wide Awake» handler om å klype seg selv i armen innimellom og sette pris på de fine tingene man har i livet.


«Not Turning Older» feat. Alida

– Dette sporet er det neste kapitlet etter «Wide Awake». Det handler om det øyeblikket man er i og at man må tillate seg selv å være litt løssluppen og fri. En låt om å aldri bli voksen!


«Never Wanna Lose You» feat. Justine Skye & Jesper Jenset

– Denne handler om å elske noen og bli elsket tilbake, selv om forholdet ikke fungerer. Du vil ikke gi slipp på den personen i livet ditt, selv om det til syvende og sist er den rette tingen å gjøre.


«Out of My Mind» feat. Dreamon

– Dette er en låt for klubben! Dansende med noen du ikke får ut av hodet, langt ut i de sene nattetimer.


«Rainbows» feat. Shaun Bartlett

– Selv om du har det bra vil du alltid møte vonde dager. Denne låter handler om å kunne se det positive i ting selv om du er langt nede.


«Stronger» feat. Davion Farris & Farah Ash

– Låten handler om forholdet mellom følelser og lyst. En person du ikke får nok av, men du vet ikke om det er ekte følelser eller om det bare er begjær som styrer det.


«Phoenix» feat. Frøder
– Som tittelen antyder, dette er historien om føniks-fuglen. Å bli gjenfødt og reise seg fra askene etter å ha vært nede i lang tid, å tro på seg selv igjen etter å ha følt det motsatte.

«Into The Light» feat. Nicolai Herwell
– Denne låten prøver å beskrive følelsen av å være der man føler man bør være. Du har funnet det du letet etter, du føler deg «hjemme» og du bare flyter på en god følelse.
 


Se også: 
 

CLMD teamer opp med Justine Skye og Jesper Jenset i Los Angeles


Nyeste saker fra 730.no

Les mer