Cir.Cuz leter etter talent…

9. des 2013 kl. 00:00
(COSMOS)


(COSMOS)

Cir.Cuz har brått blitt landets kanskje største poprapstjerner, og nå kan du bli «put on» av Lex Press og M.A.T.Z og den store indielabelen Cosmos. Ah yeah! Det innebærer dog at du bør kunne synge… Så, hvordan blir du med? Lær deg refrenget på deres kommende singel «Symfoni», film en snutt av deg selv og lar deg kanskje bli med i studio for å legge refrenget på ekte. Du blir altså gjesten på singelen. Se på Julie Bergan som synger på «Supernova». Hun ble deretter signert og blir trolig sertifisert popstjerne når hun slipper sin debutsingel i vinter.

– Sist gang så fant vi Julie på YouTube, og da sang vi om «Supernova», en stjerne som skulle dø. Ironisk nok ble det født en ny stjerne med den låten. Men en del av årsaken til at vi gjør det på denne måten nå, er at vi ønsker å engasjere våre fans, og gjøre dem til en enda større del av oss og vår prosess, forklarer Lex.

Hva kjennetegner den ideelle vinneren av denne konkurransen?

– Ingenting annet enn en god stemme og en person som tør å by på seg selv. Vi gleder oss veldig til å se og høre alle bidragene, svarer M.A.T.Z.

Detaljene om hvordan du blir med YouTube-video av Julie Bergan som synger på Karl Johan!