Hopp til hovedinnhold
GOT MILF? (EPIC/SONY)

Ciaras nye snutt er selvfølgelig supersexy – men singelen suger

GOT MILF? (EPIC/SONY)

Vi skal ikke leke A&R-eksperter, men: Den nye singelen til Ciara kommer aldri til å nå topp 20 på Billboard Hot 100. R&B-stjernen bør være veldig fornøyd hvis låten blir populær nok til topp 40. Men  CiCi skal ha for forsøket; hun synger tross alt godt, og teamer opp med Dr. Luke. Popmesteren som via Katy, Britney, Ke$ha og Miley hatt over 30 låter i topp 10 på Billboard. Utropstegn.

Dessverre så er enkle «Dance Like We’re Making Love» for tam, med et refreng som få kommer til å ha klistret på hjernen denne sommeren. Selv om Atlanta-jenta, som fyller 30 i oktober, kaller den en «poppete sommerlåt som er lett å like», så vet hun kanskje at singelen trenger mye drahjelp. Småbarnsmoren drar derfor på ekstra i videoen, regissert av ringreven Dave Meyer. Her er det så mye veltrent, våt kropp og brunstige bevegelser at det nesten blir komisk. Men igjen: Den smellvakre kvinnen med den flotte sangstemmen skal ha for forsøket.

Ciaras sjette album Jackie er ute nå.
 
Se en veldig elskovssyk Cici i aksjon nedenfor.
 
You say you a need a shot of the Henny / then you’re ready, do what you
need to do / ’cause I’ll be waiting for you / it’s about to get hot and
heavy
💁 

 
Etter at Ciara ble den fjerde babymammaen til Future, så fant hun ut at han er «uærlig og ikke spesielt smart»: Se hva Future sier som gjør Ciara sint

 
Litt flaut i dag: Se Ciara «strippe» for Future (VIDEO)

Trist fun fact: Super C har aldri vært i Norge, til tross for at et av hennes favorittsteder er 730.no:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer