Hopp til hovedinnhold

Christina Aguilera: – Jeg vil spille en crackhead!


PINK
(RCA)

Den frodige popstjernen Christina Aguilera er straks albumaktuell med sin syvende langspiller Lotus. I påvente av den kommende plateslippen i november, forsøkte mor i forrige måned å varme opp popgatene via den Melina Matsoukas-regisserte skrullesnutten til sin svenske samleie-banger «Your Body» (alias «Fuck Your Body» – !). Den Max Martin- og Shellback-produserte låta har dog gjort lite for å booste opp stemninga rundt den MILF’ete The Voice-dommerens anmeldte comeback, og da er det kjekt å være litt stor i kjeften for å gi tabloide medier (munn)vann på mølla.
 
I et intervju under Billboard/Hollywood Reporter Film & TV Conference holdt den spreke 31-åringen det like fargerikt som sitt sjokkrosa hår, og delte blant annet følgende om sine skuespillerambisjoner:
 
– Jeg har definitivt lyst til å gjøre mer film framover (den sassy småbarnsmoren gjorde sin storfilmdebut i forfjor sammen med Cher i terningkast 3-filmen Burlesque). Men jeg vil gjøre noe ærlig og genuint, jeg vil spre vingene mine og gjøre noe helt, helt annerledes. Jeg vil spille en crackhead på gaten. Jeg vil spille en junkie. Noe skikkelig juicy som tar meg til et helt annet sted.
 
Om sin britiske kollega Simon Cowell fikk Xtina hevet et par ekstra øyenbryn via disse rause ordene om hans eks-dommerjobb på American Idol:
 
– Jeg har faktisk aldri sett noen andre musikkprogrammer på tv. Jeg så de aller første reklamene for American Idol hvor Simon bare oppførte seg som en pikk. Slik ville jeg aldri at The Voice skulle bli. Jeg ville heller gjøre noe positivt, hvor vi ikke trenger å slakte folk og drømmene deres.
 

Hüsker dü? Christina som 19 år gammel debutartist med #1-smash’en «Genie In a Bottle» i 1999:

 

(Fortsetter under.)

Mor fortalte så videre at hun gir langt faen i hva bloggere måtte skrive om henne og livet hennes:
 
– Alle er kritikere. Jeg leser ikke blogger. Det er bare Gud-vet-hvem i ‘Buttfuck nowhere’ som lirer av seg bedriten hating. Jeg er sikkert på at alle her inne i dag har blitt hatet på av buttfuck folk. Du kan ikke ta blogger på alvor.
 
NB: ^^^Gjelder ikke denne bloggen, såklart.
 

Les mer