Hopp til hovedinnhold
(Instagram.com/Chrissyteigen)

Chrissy Teigen og John Legend mistet barnet

Chrissy Teigen forteller torsdag morgen hjerteskjærende nyheter om barnet hun ventet med ektemannen John Legend.

Tidligere denne uken ble hun innlagt på sykehus på grunn av komplikasjoner ved graviditeten. Hun dokumenterte prosessen i sosiale medier, og har blant annet fortalt om kraftige blødninger.

Nå sier 34-åringen at de mistet babyen.

Chrissy Teigen deler historien selv i sosiale medier.

– Vi er i sjokk og i en form av dyp smerte du kun hører om, en form for smerte vi aldri har følt før. Vi klarte aldri å stoppe blødningene og å gi babyen vår væsken han trengte, til tross for poser på poser med blodoverføringer. Det var bare ikke nok.

– Vi bestemmer aldri babyene våres navn før siste øyeblikk etter at de er født, rett før vi forlater sykehuset. Men av en eller annen grunn begynte vi å kalle denne lille fyren i magen min for Jack. Så han vil alltid være Jack for oss. Jack jobbet så hardt for å være en del av vår lille familie, og det vil han være, for alltid.

– Til vår Jack – jeg er så lei for at de første få øyeblikkene av livet ditt ble møtt med så mange komplikasjoner at vi ikke kunne gi deg det hjemmet du trengte for å overleve. Vi vil alltid elske deg.

– Takk til alle som har sendt oss positiv energi, tanker og bønner. Vi føler all kjærligheten deres og setter virkelig pris på dere.

– Vi er så takknemlig for det livet vi har, for våre vidunderlige babyer Luna og Miles, for alle de fantastiske tingene vi har fått oppleve. Men hver dag kan ikke være full av solskinn. På denne mørkeste av dager vil vi sørge, vi vil gråte øynene våre tomme. Men vi vil klemme og elske hverandre hardere og komme oss gjennom det.

https://twitter.com/chrissyteigen/status/1311517048858574848

På Instagram deler hun flere bilder. Sveip:

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/

Chrissy og John har fra før av barna Luna (4) og Miles (2).

Se også: Joaquin Phoenix oppkaller sønn etter sin avdøde bror

Les mer