Hopp til hovedinnhold
Er det dårlig stemning mellom Selena og Chris Brown? (Instagram/selenagomez/Steve Granitz/WireImage)

Chris Brown og Joyner Lucas disser Selena Gomez og Tinashe

Chris Brown og Joyner Lucas vs. Tinashe og Selena Gomez?

Sist uke gikk Selena Gomez viralt under VMA-utdeling etter å ha laget en grimase da Chris Brown sitt navn ble nevnt på høyttalerne. Et par dager senere fortalte Tinashe (født i 93) at hun er flau over å ha samarbeidet med voldsdømte menn som R. Kelly og Chris Brown.

Nå tar rapkollega og homeboy Joyner Lucas sistnevnte i forsvar – og drar damene gjennom gjørma i samme slengen.

Hvor skal man begynne?

Sist onsdag fortalte den høyst undervurderte Tinashe Kachingwe Jørgensen alias Tinashe at hun angrer på å ha samarbeidet med de voldsdømte artistene Chris Brown (født i 89) og R.Kelly (født i 67), som nylig ble dømt til 31 år i fengsel for organisert kriminalitet, voldtekt, kidnapping og menneskehandel.

Se også: De unge kjærestene til R.Kelly snakker ut

I Chris Browns tilfelle referer Tinashe kun til singelen «Player» som duoen slapp sammen i 2015. Kentucky-talentet – som lenge har vært åpen om beefen med sitt tidligere label RCA Records – forklarer at hun aldri ønsket å ha Breezy med på låten.

– Vi ønsket alle at det skulle være et stort øyeblikk, denne store singelen. Så jeg føler at de i RCA Records’ sinn tenkte at jeg trenger støtten og han [Chris] var deres største artist som de hadde på radio på den tiden. Og for meg var jeg sånn: Vel, dette er en popsang. Så jeg føler virkelig ikke at vi skal sette Chris på den. Det passer meg ikke.

Breezy tok kjapt til IG neste dag for å kommentere Nashes utsagn.

«Nevn fem Tinashe-sanger eller dø… alle er døde.»

R&B-mogulen, som har solgt over 217 millioner plater, la senere til at han ikke syntes noe om etterpåklokskapen til Tinashe.

Se også: Swank Mami til 730.no: – Norge er ingen bad bitch

«Hun er full av ondskap. Shawtys karriere er ikke-eksisterende. Det som er mer pinlig er at hun jobbet med alle disse menneskene, og ingen av oss kunne redde karrieren hennes.»

Joyner Lucas og Breezy i musikkvideoen til «I Don’t Die»

Kort tid etter hoppet artistkollega Joyner Lucas – også kjent som den raskeste rapperen i gamet? – på saken for å støtte kompisen Chris, som han også har sluppet et par låter med.

– Det vil ikke bli tolerert drittprat om Chris Brown. Jeg snakker om dere jævla kjendisraringer som går på disse podcastene, og begynner å pisse på min n**** uten grunn. La være å lage ansikter og dritt, meddeler «I’m Sorry»-rapperen.

Chris repostet ranten til Joyner i IG-story kort tid etter.

Dette er selvsagt et stikk mot Selena Gomez og reaksjonene hun hadde under søndagens prisutdeling.

«Jeg skal aldri bli en meme igjen. Jeg vil mye heller sitte stille enn å bli dratt for å være meg selv. Mye kjærlighet», skrev Sel som reaksjon på å ha gått viralt.

Chris Brown i Norge i 2019 (HÅVARD JØRSTAD)
Chris Brown i Norge i 2019 (Håvard Jørstad)

At Chris Brown er en kontroversiell figur er intet nytt under solen.

Fra den sagnomsuste Rihanna-skandalen til å angivelig ha angrepet Frank Ocean på bakgrunn av hans legning til å nok en gang bli dømt for vold mot en kvinne, later det til at Virginia-talentet ofte er i konflikt med en eller annen artistkollega.

Dette er heller ikke første gang Breezy langer ut mot stakkars Tinashe.

I 2016 gikk Breezy løs på Twitter – nå X – for å ytre noen særdeles ufine ting om Kehlani og hennes selvmordsforsøk. Tinashe kritiserte kommentarene til Breezy, noe hun kanskje angrer på i ettertid?

«Tinashe er 30 med et 16 år gammelt hobbitansikt», skrev Chris på Instagram.

Til tross for dette – og tidligere kontroverser/anklager/dommer – har Breezy greid å leve godt på sin R&B-karriere.

Selena og Tinashe har foreløpig ikke svart på uttalelsene. Kanskje vi får en disselåt fra duoen? 😮‍💨

Les også: Tragiske nyheter for bad gyal Riri etter fødselen

Les mer