Hopp til hovedinnhold
UFF (INSTAGRAM)

Chris Brown kastet ut av rehab og inn i fengsel

UFF (INSTAGRAM)

Akkurat da vi skulle lage et lullete Insta-meme med bilde av blid Chris Brown som takker en lurvete Justin Bieber for at JB får Breezy til å se bedre ut… så skjer dette:


Ifølge TMZ ble Chris i går kveld kastet ut av rehab, for så å bli fengslet.

Etter voldsepisoden i Washington i høst, hvor 24-åringen angivelig slo til en mann utenfor et hotell,
gav dommeren i Rihanna-voldssaken ham valget mellom et tre måneders opphold i et rehabiliteringssenter for å kontrollere sitt temperament – eller fengsel. Han gikk selvfølgelig rehab.
Perioden ble dog utvidet, og Breezy var i sin fjerde måned på senteret da han ble bedt om å gå. Årsaken skal ifølge «bloggen» være brudd på senteres «interne regler». Det skal ikke skyldes volds- eller narkorelaterte årsaker. TMZ’ anonyme kilde hevder at sangeren hadde en affære med en av de (kvinnelige) ansatte for to uker siden, noe som heller ikke skal grunnen til at han ble kastet ut. Å forlate rehab bryter betingelsene for dommen, dermed ble det kasjotten for Chris Brown.

Fengslingen kommer ekstra ubeleilig på stjernen, som slipper sitt tiende sjette album X i mai. Settet, som har Nic Nac-produserte «Loyal» med Lil Wayne, French Montana og Too $hort som nyeste singel, har også med bidrag fra Kendrick Lamar, Aaliyah, Brandy, Nicki Minaj, Rihanna, Rick Ross og produsentene Diplo, 9th Wonder, Danja og Drumma Boy.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer