Hopp til hovedinnhold
NYTT MUGSHOT :/ (FLORIDA-POLITIET)

Chris Brown arrestert i Florida

NYTT MUGSHOT :/ (FLORIDA-POLITIET)

Vold og polititrøbbel er ikke bare en del av Chris Browns mørke fortid.

29-åringen, som har vært artist halve livet, sliter fortsatt med temperamentet. I natt ble Breezy arrestert like etter en konsert i Palm Beach, Florida. Ifølge TMZ skal flere betjenter ha ventet på ham utenfor konsertlokalet, og fraktet han direkte til politistasjonen.

PS: Chris Brown må holde seg minst 100 meter unna eksen frem til 2022

Grunnen til nattens arrestasjon skal være at Chris Brown hadde en utestående arrestordre fra Tampa i samme stat. I fjor ble CB filmet mens han angrep en fotograf på et utested i byen.

Da Chris og crewet ankom Tampa-klubben skal de ha bedt husfotografen om å la være å ta bilder av dem. Fotografen skal likevel ha knipset bilder av publikum, noe som fikk R&B-sangeren til å rase ut av DJ-båsen og angripe ham.

Ifølge fotografen skal Chris Brown ha hoppet over en sofa for å slå ham, og slagene førte til sprukket leppe og smerter i kjeven.

Se (dårlig) mobilvideo + mer via TMZ:

Noen timer etter nattens arrestasjon var Chris en fri mann igjen, og postet et baris-bilde fra en konsert på Insta med teksten «What’s NEW🙄????? Show tomorrow!!!! ❤️» 🙂

Kommentarfeltet under bildet er fyllt opp av fans som skriver at folk/myndighetene må la Chris Brown være i fred, og at han aldri kan stoppes.

I mars gjestet Christopher det som trolig står igjensom en av årets festligste låter og musikkvideoer.

Snart slipper han singelen «Overdose» med sin indonesiske artistkjæreste Agnez Mo:Se også: Chris Browns gave til datteren gjør folk fly forbanna

Nyeste saker fra 730.no

Les mer