Hopp til hovedinnhold

Chloe Moretz (16) skal spille hore

Chloe Moretz ble kjent som den 11 år gamle, meget bastante helten Hit-Girl i Kick-Ass, og nå får hun seg en ny drøy rolle. Ifølge Deadline skal 16-åringen spille prostituert i Denzel Washingtons kommende The Equalizer. Karakteren skulle opprinnelig være en jente i 20-årene, men under casting-runder hvor Chloe leste med Denzel, skal kjemien ha blitt så bra at Sony tilbød henne rollen.

Filmen, som får premiere til neste år, er basert på 80-tallsserien med samme navn. Denzel har hovedrollen som en pensjonert agent med en mørk fortid, som bestemmer seg for å hjelpe folk via en effektiv annonse i avisen: Got a problem? Odds against you? Call The Equalizer.


Denzel teamer igjen opp med regissør Antoine Fuqua, mannen bak Training Day. Denzel ble belønnet med Oscar for filmen, til tross for at de fleste trodde prisen skulle gå til Russell Crowe for hans innsats i A Beautiful Mind. Russell skulle først ha hovedrollen i The Equalizer, mens danske Nicolas Winding Refn (Drive) hadde plass i regissørstolen før Antoine og Denzel tok over.

Chloe er aktuell som Carrie i filmen med samme navn, som er den tredje filmatiseringen av Stephen King-boken (ja, med samme navn). Gyseren har norgespremiere i november (oktober i USA), mens Atlanta-jenta er tilbake som Hit-Girl i Kick-Ass 2: Balls to the Wall i juli (pussig nok august i USA).


Se solid smakebit fra Kick-Ass 2 her og Carrie og se Chloe sette fyr på alt som Carrie her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer