Chloë Grace Moretz booster Astrid Smeplass

19. mai 2015 kl. 00:00
BLONDINER HJELPER HVERANDRE (INSTAGRAM, CBS)

BLONDINER HJELPER HVERANDRE (INSTAGRAM, CBS)

Stas!


I ettermiddag twitret Chloë Grace Moretz
lenke til «2AM» til sine 1,63 millioner følgere.
 
Tweeten er allerede – i skrivende stund – retweetet nesten 700 ganger. Chloë startet også å følge Astrid, så ikke bli sur når nordmannen skriver på engelsk.


 
730 har ennå ikke fått kommentar fra Astrid S, men hun synes garantert at Chloë er en rå skuespiller, og at det er gjevt at den 18 år gamle amerikanske superstjernen ikke bare er fan av låten – men at hun også deler den med sine fans.

– Det er monsterboost for Astrid og oss som jobber med å få Astrid ut av Norge og Norden, sier Universal Musics nordiske A&R-sjef Bjørn Rogstad til 730.

Til tross for at musikkselskapet er verdens største, med mange kontakter, så insisterer Bjørn på at de ikke har avtalt noe med Hollywood-kjendisen.

– Dette er ikke noe planlagt pampegreier; men kun ren og skjær entusiasme fra Chloë.


SELFIES ON FLEEK: ASTRID & CHLOE (INSTAGRAM)

Etter The Amityville Horror og (500) Days of Summer, så ble Atlanta-jenta godt kjent via den drøye, Stephen King-gyseren Carrie.

 
Se også: Er Chloë If I Stay den neste The Fault in Our Stars?
Astrids «2AM» er utgitt i USA, men amerikanske Universal ser foreløpig på slippet som en «setup-singel», og har ikke gjort offisiell radiolansering.
 
18-åringen fra Sør-Trøndelag er ute med en remix-EP med flere nye versjoner av debutsingelen, blant annet en gjort av hennes nye bestis Matoma.


I går kveld spilte Rennebu-rypa og Flisa-far i Trondheim, hvor de fremførte remixen og en annen ny låt de har gjort sammen
.

Trondheim❤️ So dope to be joined by @astridsofficial on stage preforming our new remix!🌴😄 📷 @stianreinhartsen

A photo posted by Matoma (@matomaofficial) on

Astrid var nylig på Ibiza og feiret en nettbutikk sammen med en haug av norske og svenske bloggere: Se bilder fra festen hos Melk & Honning
 
Se også: Katy Perry gir kjærlighet til Aurora Aksnes
 
Matoma om Astrid: – Svært talent med utstråling som smitter