Hopp til hovedinnhold
HIPSTERALARM! (RUNE BENDIKSEN)

«Chirag + Skrillex = ungdommelig glamour»

HIPSTERALARM! (RUNE BENDIKSEN)

Etter at Hålogalandslaget alias Joddski & RSP satte by:Larm på hodet via RSPs helsprø tusjtatovering gode konserter, byr de her på den alternative hissigproppen «Rop, tramp og klapp».

– Beaten har vi rappa fra den britiske grime-stjerneprodusenten ZDot, som likte låten da han fikk høre den, sier Joddski til 730.
 
– Vi velger den som første låt ut fra Aggrokultur fordi den er uortodoks og morsom. Og så er RSP veldig opptatt av at vi skal nevne Chirag i flest mulig låter. Og Skrillex. Det er liksom summen av ungdommelig glamour. Neida, vi digger begge to. Men nå har vi i alle fall nevnt dem. Både i låta og i saken deres.

Hør «Rop, tramp og klapp» her:


Kommer det en Hålogalandslaget-remix av det nye klissvåte, Nord-Norge-anthemet «Æ vil bare dans»?   
 
12. mars slippes «Rop, tramp og klapp»-musikkvideoen, utrolig nok filmet enda lenger nord i Norge enn hjemstedene til Jørg-1 og RSP.
 

– Videoen ble skutt med minimal hjelp på Svalbard for et par uker siden, og den kommer til å være D.I.Y. (do it yourself) så det holder. Og forhåpentligvis litt morsom. Uka etter premieren kan man sjekke den South Rakkas Crew-produserte «Gni det inn», som er «singelen» vår.»


Ønskereprise: Cash Money-låten som duoen slapp før by:Larm:

PS: Hålogalandslaget varmer opp for Rick Ross og hans Maybach Music-crew på Sentrum Scene i Oslo 26. mars.

Bonus: Apropos Rozay og hip-hop med humor. Her er en parodi på Rick Ross’ barske «Stay Schemin» med Drake og den ekte, falske sangfuglen French Montana. Lusent gjort gjøres det narr av Ricks vekt, via en fyr som minner veldig om Miami-bamsen:


Mer gjøneri: Shit norgesaktuelle Drake sier (lol-video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer