Chili fra TLC satt ut av Taylor Swift

26. apr 2010 kl. 00:00

Etter at TLC mistet Lisa «Left Eye» i en bilulykke i 2002 har ikke den nåværende duoen med Tionne «T-Boz» Watkins og Rozonda «Chilli» Thomas gitt ut noe musikk sammen.

Derfor er det hyggelig å få litt kjærlighet fra dagens unge stjerner. I den seneste episoden av Chillis nye VH1-realityserie får vi bli med på en veldedighetskonsert hvor 39-åringen treffer Taylor Swift.

Ifølge radiostasjonen 100.3 KILT ble den 19 år yngre superstjernen oppspilt over møtet.

– Jeg er et stort fan, sier Taylor i episoden når hun er backstage med Chilli.
– Jeg tror jeg var 10 år da jeg først så videoen til  «Unpretty». Det var min favorittlåt da jeg vokste opp.

TLC-halvdelen synes det er stas å treffe Taylor.

– Jeg elsket denne jenta allerede før jeg hadde truffet henne, men da hun sa at hun er en TLC-fan holdt jeg på å besvime.

Serien What Chilli Wants fokuserer som forventet ikke på musikken (les nedenfor), men på sangerens privatliv og hvordan hun forsøker å finne en bra nok mann. Underveis dater hun blant andre bokseren Floyd Mayweather, Jr, noe som ikke er en dans på roser.

Atlanta-artisten har barn med produsenten Dallas Austin, og var sammen med Usher i fire år.

I 2006 fortalte treningsentusiasten til Muscle & Fitness at hun hadde signert med Akons label Konvict, men etter å ha sluppet låtene «Gameproof» (med T-Boz) og «Straight Jacket» (med Missy) forlot hun senegaleseren, for så å slippe singelen «Dumb, Dumb, Dumb» for to år siden uten suksess.
Etter realityshowet skal Chilli – etter planen – selv gi ut sitt solodebutalbum Bi-Polar, produsert av Polow Da Don, C. Tricky Stewart og T-Pain, samtidig som det femte TLC-albumet angivelig er på vei.
Se klipp fra serien:Gjøn med Chilli hos Mo’ Nique:
Taylor Swifts TLC-favoritt «Unpretty» lå på VG-lista i 9 uker i 1999, og er en av TLCs fire #1-hits i USA.
Chilli digger denne Taylor-smashen:


TLC har solgt 22 millioner album i hjemlandet (som gjør dem til USAs mestselgende jentegruppe) og 30 millioner totalt.