Hopp til hovedinnhold
(SKJERMBILDE)

Cheryl Cole (32) dater One Direction-medlem (22)

A photo posted by Liam Payne (@fakeliampayne) onDette kom virkelig som lyn fra klar himmel: Liam Payne (22) fra One Direction dater nå den britiske popartisten og X Factor-dommeren Cheryl Cole Fernandez-Versini (32).

Forholdet skal ha startet tidlig i desember, og blitt holdt skjult frem til nå. Mor er nemlig separert fra franske Jean-Bernard Fernandez-Versini, som hun giftet seg med i 2014 etter tre måneder sammen. Fra 2006-2010 var Girls Aloud-baben gift med fotballspilleren Ashley Cole.

Liam på sin side har vært av og på med den jevngamle barndomsforelskelsen Sophia Smith siden 2013. Før det datet han den fem år eldre danseren Danielle Peazer (27) periodevis fra 2010 til våren 2013. (Hun var bakgrunnsdanser i X Factor.)  

Newcastle-jenta og Big Payno susset litt i reklamepausen da 1D (R.I.P. </3) opptrådte under finalen av X Factor i desember:

(SKJERMBILDE)

Du kan se video av det hele her, med slow motion og femten repriser:

På valentinsdagen postet Liam et kryptisk bilde av en rose, med caption «Happy Valentine’s Day baby …🌹😉😍😘»… Som ikke er så kryptisk lengre, da The Sun forteller at de to luringene tilbragte den romantiske dagen samen i tropiske strøk.

Happy Valentine’s Day baby …🌹😉😍😘

A photo posted by Liam Payne (@fakeliampayne) onBoyband-medlemmet er kjent for å være litt trult på sosiale medier, og har i dag skiftet profilbildet sitt:


Han tweetet også, sånn om det skulle være noen tvil:


Oooog endret Instagram-bioen sin:

Paret har også blitt observert sammen i en matvarebutikk denne uken. Mer enn bare rebound?

Det er mange som mener at Liams rose-tatovering har noe med Cherlys rose-tatovering, men det virker bare litt for fjernt. LIAMS TATOVERTE HÅND OG CHERLYS TATOVERTE STUMP (TWITTER)


Snuskhummer-bonus:
Cherly var for øvrig i dommerpanelet da Liam først prøvesang for X Factor tilbake i 2008 (to år før One Direction), hvor han ble sendt hjem før live-rundene startet. Mor sier at hun allerede da ble sjarmert av fjortenåringen, og innrømmer at hun flørtet med ham i 2010 🙂


Stakkars Niall-bonus:


Se også: Zayn x Usher x Chris Brown: – La meg p*le deg til du sovner

Nyeste saker fra 730.no

Les mer