Hopp til hovedinnhold
KRISTOFFER CEZINANDO (MER)

Cezinando: – Folk kommer bort og sier at jeg har sykt lang hals i virkeligheten

KRISTOFFER CEZINANDO (MER)

Det er utvilsomt Cezinandos cezong! Gjør deg selv en gedigen tjeneste og se 20-åringen live i sommer, turnéplakten kan du sjekke ut nedenfor.

Den unge terningkast 6-rapperen fra Oslo deler musikkvideo etter musikkvideo fra sin nye plate, og i dag er det tid for «Pixl3rt».

Se ærlig låt for låt-nedbrekking + en spenstig promosnutt for platen her

Her er premieren på den selvregisserte videoen til «Pixl3rt», filmet og klippet av Kristian Leerand: Hei Cez! Hva skjer i videoen?

– Halla! I videoen skjer det ikke så voldsomt mye mer enn at jeg tar bilde og photoshopper meg selv til en slags forvridd og polert versjon av meg selv. Også ruller teksten under da. Svært åpen for tolkning, denne her.
Responsen på Blå-konserten sist lørdag var mildt sagt rørende. Hva er det hyggeligste en fan har sagt eller gjort for deg?

– Rørende eller? Det var helt kokkos. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg halvparten av tiden. Folk sier mye rart. Det har faktisk skjedd mer enn én gang at folk kommer bort og sier «Hva faen, du har sykt LANG HALS i virkeligheten!» sånn genuint sjokkert. Men det hyggeligste er helt klart når folk sier ting som at jeg har inspirert dem til å gjøre ditt og datt og til å tørre å være seg selv. Da blir jeg ordentlig stolt inni meg. Også blir jeg invitert på mye hytteturer og sånn, det er også kos.

Cez med Hoetell @ Blå: 

WOWWW 1000 TAKK OSLO

En video publisert av 1111KLUBB / SOMMERCEZONG (@cezinando)

Oslo 💙 @cezinando x @hoetell_ (Se mye mer på 730s Snapchat – www730no)

En video publisert av 730.no (@730no)

Du spiller på en haug med festivaler i sommer, har du noen gode tips til ferske festivalgjengere?

– Drikk vann, ha sikker sex, ta med gummistøvler og tørr å danse og snakke med nye mennesker. Og for guds skyld: Hvis du skulle befinne deg på en festival der den populære norske rapartisten «Cezinando» har meldt sin ankomst; ta med deg minst 10 venn(inn)er og legg på spurt alá Naruto for akutt shofing av konsert. 

– Apropos: Sees på bla. Ekstremsportveko, Slottsfjell, Skral, Parken, Pstereo og VG-lista turnéen <3


Hva gleder du deg aller mest til i sommer?

– Jeg må nesten si Slottsfjell bare fordi det var så dust moro i fjor. Ekstremsportveko blir også stas. Jeg prøver å få testa ut sånn vindtunnel vettu også skal jeg ta meg 4 dager ferie i Bergen mens jeg først er der borte <3

Favoritt-Pokémon?

– Umulig. Jeg diskriminerer ikke mellom pokémons. Alle er fete og unike. Kanskje…. Nei, shit, jeg vil ikke. All pokémons are beautiful <3

Se Cez live i sommer: 

Et bilde publisert av 1111KLUBB / SOMMERCEZONG (@cezinando)


Se også: Cezinando i Botanische Garten

Nyeste saker fra 730.no

Les mer