Catfight for burleske Sugababes

22. sep 2008 kl. 00:00
KEISHA BUCHANAN, HEIDI RANGE & AMELLE BERRABAHM AKA SUGABABES (UNIVERSAL)

De er kanskje ikke like populære som norske Madcon i England akkurat nå, men Sugababes har hatt veldig mange hits, ikke bare i sitt hjemland. Noe annet som har gitt de tre jentene mye oppmerksomhet, er villigheten til posere sexy, gjerne med mye hud. Dette har de også fått kritikk for, og for å ikke bli sammenlignet med strippere, har de en overraskende konservativ klesstil i sin nye video “Girls”. 

Men selv uten å kle av seg, klarer de likevel å underholde som om det var striptease, blant annet med hjelp fra stripperstolper.

Trioens sjette skive Catfights And Spotlights kommer ut 20. oktober, og er produsert av blant andre Timbaland, svenske Klas Åhlund og Dr. Luke. Sistnevnte har i sommer fått fin kompensering for sin ”I Kissed A Girl” med Katy Perry, og er brennaktuell med hennes oppfølger ”Hot N Cold”.

Den kommende utgivelsen er Sugababes’ andre album med Amelle Berrabahm (24), som erstattet Mutya Buena (23) i 2005.

Videoen til førstesingelen ”Girls”, som sampler den amerikanske R&B-veteranen Ernie K-Does “Here Comes The Girls” fra 1971:


Singelen kom i salg digitalt denne uken, og slippes fysisk 6. oktober. 
I England bruker de altså fortsatt CD-singler(!).

Den mørkeste sukkerbaben, Keisha Buchanan (23), er det eneste medlemmet i gruppen som har vært med siden oppstarten i 1996.

Heidi Range (25), som forlot Atomic Kitten i 1999, erstattet Sugababes’ Siobhán Donaghy (24) to år senere.

(UNIVERSAL)