Hopp til hovedinnhold
Casper fikk ikke oppleve SAS Skien, men han angrer ikke (privat)

Casper Renden knuste Karpe sitt glassmonter i Skien: – Jeg hadde gjort det igjen

Sagnomsuste SAS Skien gikk for siste gang av stabelen denne helgen. Casper Renden fra Oslo måtte dra hjem før det begynte – men langt fra tomhendt.

Totalt har 100 heldige fans fått lov til å oppleve det Team Karpe beskriver som «en opplevelse helt utenom det vanlige».

Før man fikk bli med på resten av opplevelsen måtte deltagerne gjennom en «lojalitetstest». De utvalgte ble plassert i et rom med en hammer og en svær glassmonter.

Inni monteren lå det verdifulle gjenstander med prislapp vi bare har kunnet spekulere i tidligere

Knuser du den, må du dra hjem umiddelbart.

22 år gamle Casper Renden måtte ta lua i hånda og snu i døren, men heldigvis fikk han med seg cash, perlesmykke, jakke fra Christian Dior og mer da han trådte utenfor dørkarmen.

Vi har tatt en prat med unggutten som ikke bestod lojalitetstesten til Karpe

Gutten som turte å knuse glassmonteren (privat)

Hvor lenge har du vært Karpe-fan?

– Jeg ble skikkelig blodfan av Karpe da jeg så dem for første gang i Spektrum i 2013. Siden den gang har jeg fulgt dem tett på veien. Jeg har reist langt for å få med meg konsertene til de gutta der!

Hvor mye betød det for deg å bli valgt ut som én av de hundre som fikk oppleve SAS Skien?

– Jeg ble valgt ut 31. mai og ble overrasket i leiligheten til kompisen min. Akkurat da var jeg egentlig helt sikker på at alle plassene var delt ut og at løpet var kjørt, men så fikk jeg en kule og det snudde alt for meg. Jeg var overlykkelig!

Casper tar oss med på hendelsesforløpet i Skien.

– Min opplevelse ble da dessverre kort. Det ble lagt ut et innlegg av Karpe i forkant av konserten om rommet og dilemmaet man skulle få der inne.

Casper forteller at innlegget var motivatoren til å knuse glasset. Han så at perlekjedet han hadde drømt om lå inni monteren, og han ble mer sikker i sin sak.

– Jeg ble fulgt opp i et stort rom alene. Det var mange dører i et sirkulært rom. Før jeg knuste, tok jeg meg tiden til å utforske de andre rommene. Det var blant annet et ekte esel i det ene rommet.

Mener du… SAS TUSSI?

 

Se dette innlegget på Instagram

 

SAS TUSSI 🛸 premiere i kveld @akam1k3

Et innlegg delt av karpe (@karpe_offisiell)

Etter en times tid var det bare han, glassmonteren og slegga 

– Da var det en annen deltaker med meg der og jeg hvisket lavt jeg skulle gjøre det. Han trakk seg bakover i rommet og så på at jeg begynte å slå. Slo først et slag og trodde hele skulle knuse, men kom bare et lite merke. Da bestemte jeg meg for å slå en rekke med hull bortover sånn at den delte seg i to. Så kom security og fulgte meg ned i garderoben, og deretter måtte jeg dra!

Hva gikk gjennom hodet ditt før du knuste glassmonteren?

– Jeg angret litt da jeg tok det første slaget, men jeg var såpass bestemt på at jeg skulle gjøre det så det var no way back. Jeg var smålig redd for at noen skulle klikke og kjefte, men alt gikk rolig for seg og virket mer som folk var sjokka over at det skjedde.

Denne videoen ble for fristende for Casper:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Rom 29/114 🛸 Hvem knuser denne helgen? Siste sjanse…. 🔨

Et innlegg delt av karpe (@karpe_offisiell)

Hvorfor knuste du den?

– Jeg hadde på forhånd sett innlegget Karpe la ut der de talte over kontantene. Jeg estimerte at det var rundt 20 000 i cash, og fant ut at jakken og smykket kunne være verdt opp mot 60-80 000. Ting til en verdi av 100 000 for en student uten jobb er ekstremt mye penger!

Hva fikk du med deg? 

– Innholdet var en god del cash, en jakke fra Dior som Magdi har brukt en god del, en chest piece han har brukt på en del show og original-perlene man ser på coveret til SAS PLUS/SAS PUSSY. Jeg tror det har en samlet verdi på 100 000 kr. For meg er helt sinnssykt mye.

Hva skjedde etter du knuste den?

– Da kom vakten og fulgte meg rolig ned i garderoben. Jeg måtte skifte og ble fulgt rett ut av Festiviteten, noe jeg var veldig forberedt på skulle skje også!

Glassmonter i tusen knas (Instagram/karpe_offisiell)

Hvordan har responsen vært? 

– Det har vært blandet respons. Mange var veldig motstander av det i starten. Etter jeg har fått fortalt min side av saken, føler jeg folk skjønner det og kan akseptere det litt mer, men jeg respekterer at de er uenig! Jeg vet jeg har gått glipp av en helt insane opplevelse. For meg så jeg på dette som en mulighet til å endre studenthverdagen min totalt, så jeg grep sjansen.

Han legger også til:

– Jeg står for det jeg gjorde og hadde gjort det samme igjen. Har fått tilbakemelding på at Karpe ikke er sure og det er det eneste som betyr noe for min del. Hva andre tenker om det får være deres sak.

Hva tror du Karpe tenker om deg nå?

– Så jo innlegget Karpe la ut hvor de filmet det knuste glasset og skrev «Noen digga ikke meg. De digga læga. Men jeg digger deg (som gjorde dette)». Jeg har også snakket med flere i teamet deres og de syntes det var gøy at noen turte å gjøre det, og at de nesten heller var redde for at ingen skulle gjøre det!

Her har Casper knust glasset: 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Noen digga ikke meg. De digga læga. Men jeg digger deg (som gjorde dette) . 🎖

Et innlegg delt av karpe (@karpe_offisiell)

Hva sier folk som er uenig i valget?

– Noen mener jeg stjal fra Karpe. Andre mener jeg skuffet dem veldig. Jeg vet at om Karpe ikke hadde vært innforstått med at den ruta mest sannsynlig kommer til å bli knust, ville de aldri lagt noe de ikke føler de kan tape der. Hadde jeg vært dem og gitt et sånt ultimatum til 100 personer, hadde jeg blitt ekstremt sjokkert om ingen hadde gjort det.

Du har vel hørt litt om hva de andre opplevde der. Var det verdt å gå glipp av?

– Har hørt hele opplevelsen av min bestekompis og jeg er sykt lei meg for ar jeg gikk glipp av intimkonsertene og hendelsene som skjedde der inne. De fikk blant annet favorittmaten sin og lå på hver sin solseng mens Karpe hadde konsert inntil beina deres. Jeg er sykt lei for at jeg gikk glipp av det, men samtidig så er jeg helt insane takknemlig for opplevelsen jeg fikk!

To show-eksperter (Instagram/Karpe-offisiell)

Vi har også tatt en prat med noen som fikk oppleve hele SAS Skien: 

– Det var som Charlie og sjokoladefabrikken

Nyeste saker fra 730.no

Les mer