Hopp til hovedinnhold
Endelig norske gigs for nordmannen.

Cashmere Cat til Øyafestivalen ?

under intime omgivelser i Oslo, men det er ikke den eneste giggen haldenseren gjør i hovedstaden dette ĂĽret. 

I dag avslører Øyafestivalen at ogsĂĽ de har fĂĽtt klørne i Cashy, som spiller i Tøyenparken fredag 11. august. Dette blir hans største norske gig i 2017. 

Cashmere Cat er ogsĂĽ klar for Roskilde, og slipper debutalbumet sitt i mars. Platen skal (blant annet) vĂŚre inspirert av arbeidet til Kanye West. (Som nordmannen har produsert flere lĂĽter for.) 

– Jeg føler at musikken jeg lagde for Kanye West har satt standarden for hva jeg vil gjøre med min egen musikk. Jeg er den største Kanye West-fanen i verden, og dagen det var premiere pĂĽ ÂŤWolvesÂť var en av de aller beste dagene i livet mitt. Det var et nytt sound for meg, og det fikk meg til ĂĽ føle at jeg kan skape vakker, rar musikk som likevel passer inn i alt annet jeg har gjort – uten at det mĂĽ vĂŚre raplĂĽter med radiopotensiale eller store poplĂĽter, forteller Magnus August Høiberg alias Cashmere Cat om den kommende platen. 

Billetter til Øyafestivalen für du her.

Se ogsĂĽ: Skrillex overrasker fans med emo-comeback

Nyeste saker fra 730.no

Les mer