Hopp til hovedinnhold
NORSK KATTEPUS (MANDELBAUM)

Cashmere Cat headliner by:Larm!

NORSK KATTEPUS (MANDELBAUM)

Herreguri, det blir ikke mye bedre enn dette!

730 kan i dag avsløre at selveste Cashmere Cat headliner by:Larm 2017. Festivalen gir nye talenter en unik mulighet å vise seg frem for fans og bransje, men kan også by på noe av det aller beste Skandinavia har av etablerte artister. 


Fra før av er blant andre Julie Bergan, Sondre Lerche og Store P bekreftet, og blant nykommerne finner vi navn som Sigrid (Raabe), Amanda Delara, King Skurk One og Pasha. Se hele listen her


Grammy- og Spellemann-nominerte Magnus August Høiberg alias Cashmere Cat spiller under by:Larms 20-årsjubileum lørdag 4. mars. Konserten holdes i nydelige Kulturkirken Jakob i Oslo, og arrangeres av by:Larm i samarbeid med Red Bull Music Academy.


Cashmere Cat er en av landets desidert råeste DJ-er, og det seneste året har haldenseren produsert for og med med stjerner som Kanye West, Ariana Grande, Selena Gomez og The Weeknd. 


Her en en liten smakebit av hva Cashmere Cat leverer: 

I mars kommer debutalbumet (som vi gleder oss DRITMYE TIL), hvor Cashy blant annet har fått inspirasjon fra arbeidet med Kanye West. 

– Jeg føler at musikken jeg lagde for Kanye West har satt standarden for hva jeg vil gjøre med min egen musikk. Jeg er den største Kanye West-fanen i verden, og dagen det var premiere på «Wolves» var en av de aller beste dagene i livet mitt. Det var et nytt sound for meg, og det fikk meg til å føle at jeg kan skape vakker, rar musikk som likevel passer inn i alt annet jeg har gjort – uten at det må være raplåter med radiopotensiale eller store poplåter, forteller Magnus alias Cashmere Cat om den kommende platen. 

Klubbkvelden blir garra utsolgt – etter begrenset antall billetter går ut via Ticketmaster torsdag klokken 9! Husk å sette på alarmen, du vil ikke gå glipp av dette. 

Har du pass til by:Larm (dagspass, festivalpass eller delegatpass) trenger du ikke egen billett, men da er det første person til mølla som gjelder. Kom tidligere enn du tror du må. Se også:
Kompisen og kollegaen Lido var terningkast 6 i samme kirke i 2016

Nyeste saker fra 730.no

Les mer