Hopp til hovedinnhold

Carly om «Call Me Maybe»-gutten


Hey, I just met you
and this is crazy
but here’s my number
so call me, maybe?

«Call Me Maybe», den kanadiske vrien på «Ring meg», ble/blir 2012s mest populære poplåt. En gedigen og ♥’lig shoutout til hennes kjæreste, arkitektstudenten Jordi Ashworth. Gutten som Carly Rae Jepsen følte hun hadde ventet på i hele sitt liv:

Before you came into my life
I missed you so bad
I missed you so bad
I missed you so, so bad

– Jeg var nominert til årets beste låtskriver i Canada, svarer Carly i oktobernummeret av Glamour når de spør om hvordan hun endte opp med Jordi, kompisen til «Call Me Maybe»-produsenten, pop-punker og Marianas Trench-vokalist Josh Ramsay.

– Jeg gikk med faren min (på prisutdelingen), så han kunne hjelpe meg å gå på den røde løperen i mine 10 centimeter høye hæler. Men i siste sekund så fikk pappa nerver, så min produsents venn Jordi Ashworth var min armstøtte mens jeg gikk i de crazy skoene. Siden det har vi vært sammen hele tiden.


I sommer, rett etter at intervjuet ble gjort, ble det dog slutt mellom Carly og Jordi.

Tenåringsstjernen Den snart 27 år gamle stjernen (hun er eldre enn Lady Gaga…) falt for Matthew Koma, produsenten av sin nye singel, passende nok døpt «This Kiss».

New York-gutten Koma er en artist som i likhet med Carly er signert til store Interscope, dog via labelen Cherrytree (Robyn, LMFAO, Far East Movement, Ellie Goulding, Feist, La Roux).

Random tweets og retweets fra Carlys eks Jordi:

(Scooter Braun er manageren til Carly. Og Justin Bieber.)

Litt hyggeligere: Carlys andre album er i salg, etter å ha blitt utsatt en rekke ganger.

Hør smakebiter fra/last ned Carly Rae Jepsens plate Kiss – med den nye singelen «This Kiss» – her:

Se også: Chatroulette-remix: «Call Me Maybe» (skjemtegauk i aksjon med webkamera)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer