Hopp til hovedinnhold
FANCY PRESSEBILDER (OLAV STUBBERUD/TOOTHFAIRY/WARNER)

Carl Louis solodebuterer: All good uten CLMD

FANCY PRESSEBILDER (OLAV STUBBERUD/TOOTHFAIRY/WARNER)

Nesten et år etter at duoen CLMD annonserte at de gikk hver sin vei, slipper Carl Louis i dag sin debutsingel via Warner Music. Etter å ha imponert på blant annet by:Larm starter endelig solokarrieren hans på alvor, og starten lover jammen godt. 


(OLAV STUBBERUD/TOOTHFAIRY/WARNER)


Med på sin kommende debut-EP har han blant annet vår nye favorittjente Ary, som han sammen med Pav har tatt med live på flere shows. (Se opp for alle tre på gratisfestivalen
H&M Loves Music kommende lørdag!) 


Hør «Apogee» feat. Pav for aller første gang, og se vår prat med Carl Louis om sin nye hverdag under. Hei Carl! Hvordan går det?
 
– Hei! Det går bra, spesielt nå som jeg har ny musikk å vise frem!

Hvem er Pav, og hvordan ble debutsingelen «Apogee» til?
 
– Pav er Alexander Pavelich, kjent fra Eye Emma Jedi, en utrolig flink låtskriver, musiker og vokalist. Vi hadde en session sammen hvor han jammet vokalmelodier til Apogee og så gjorde han en liten strofe med en frasering som fikk meg til å tenke at der er vokalsounden. Så da var det bare å bygge resten vokalen rundt denne strofen.
 
Alle spør vel om dette, men… Hvordan er (det musikalske) livet uten Martin Danielle?
 
– Hehe det er et naturlig spørsmål. Det er veldig bra, jeg tok et valg for over et år siden at jeg vil prøve meg på noe annet og til nå så føler jeg at jeg har fått utrettet og utforsket mange av de tingene jeg ønsket ved å gå solo. Så jeg gleder meg veldig til å vise frem musikken.
 
Hva er den største forskjellen på Carl Louis solo og CLMD?
 
– Med CLMD så har jeg reist mye rundt på klubber som DJ, men jeg hadde alltid et ønske om å fremføre elektronisk musikk live med synther og trommemaskin. Det ønsket har jeg tatt med meg inn i soloprosjektet og utviklet et live show rundt musikken og vice versa. 

Forsetter under Bring on The Night-episoden hvor CLMD splittes

 

Hva er ambisjonene dine? Hvor langt skal du nå?
 
– Jeg ønsker å nå så langt som mulig ved å lage musikk på mine premisser. Det er det viktigste for meg, så blir det å se evt hvor langt det vil ta meg:)
 
Hvem drømmer du om å samarbeide med?
 
– Jeg er utrolig stor fan av Susanne Sundfør så å samarbeide eller remikse noe for henne hadde vært skikkelig kult!
 
Til slutt, hva er planene dine for sommeren og resten av 2015?
 
– Egentlig å begynne å lage en ny EP, jeg har en ferdig nå på 6 spor som vil komme til høsten. Ellers blir det å nyte de soldagene vi får med gode venner og god drikke! Og så spiller jeg forresten to konserter kommende helg i forbindelse med Musikkfest Oslo. Jaeger kl 15.00 og H&M Loves Music på Vulkan Arena 22:35, hvor jeg vil spille den kommende EP-en min med Pav og Ary som gjester!

(OLAV STUBBERUD/TOOTHFAIRY/WARNER)


Se også: CLMD som duo for siste gang (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer