Hopp til hovedinnhold
CARDI ORKER IKKE MER DISSING FRA AZEALIA (INSTAGRAM)

Cardi B svarer Azealia Banks – og forlater Instagram

CARDI ORKER IKKE MER DISSING FRA AZEALIA (INSTAGRAM)


Cardi B har fått enorm støtte fra bransjen og fans fra alle kanter. Ikke så rart. En upolert Bronx-jente uten penger, men styrtrik på personlighet, ble en av verdens mest kjente rapstjerner. Hvordan kan man ikke heie?


Vel, det er tydeligvis lett, for Belcalis – som Cardi egentlig heter – har lenge hintet om at hatingen har tatt nye høyder etter at hun fikk sin første hit.

Blant andre Azealia Banks disset «Bodak Yellow» da den slo gjennom – og kalte Cardi for en «analfabetisk, talentløs rotte».
 
(Men Cardi delte en snutt av Azealia på en klubb hvor Azealia selv danser til «Bodak Yellow». Noe Cardi referer til på «Motorsport»: – Same lips that be talkin’ ’bout me / is the same lips that be ass kissin’.)  Harlem-jenta fortsetter likevel sin tokt mot sin gravide Bronx-kollega.

– Cardi er en karikatur av en svart kvinne som svarte kvinner selv aldri hadde klart å komme seg unna med, sier Azealia til Power 105.1 FM.
 
Hun mener media forsøker å få oppmerksomheten til svarte kvinner ved å fokusere på Cardi. 
Fortsetter nedenfor
 


Azealia, som poserer toppløs, med lys hud, på coveret til sin mixtape Slay-Z, mener det var et mye bedre klima for svarte kvinner for et par år siden.

– Beyoncé kom ut med
LEMONADE og det ble en
veldig intelligent diskusjon.

(Miss Banks glemmer kanskje at hun selv disset Beyoncé da det samme albumet kom ut, ved å si at B var kynisk og bare utnyttet et politisk klima med musikken sin.)

– Jeg skjønner ikke hvordan vi kunne gå fra
Beyoncé,
LEMONADE, Solange, Black Lives Matter og alle disse diskusjonene til dette, fortsetter Azealia oppgitt og referer til sin nye nemesis.
Cardi B tok ikke lett på det som ble sagt. Lørdag morgen svarte hun via en lang rant – for så å skru av sin Instagram.

– Beyoncé? Var ikke Beyoncé den samme kvinnen hun pratet
dritt om og slepte i alle medier?, spør hun retorisk via Insta.

– Hvorfor kan mannlige rappere snakke som de vil og oppføre seg som de vil, men folk kjefter alltid på meg for dette?, fortsetter hun via Twitter.


Fortsetter nedenfor 


– Jeg er fra hood-en, jeg snakker slik jeg snakker, det er slik jeg er. Jeg valgte ikke å bli berømt, folket valgte meg! Jeg spurte aldri om å bli et eksempel eller forbilde, jeg vil ikke forandre måten jeg er på fordi jeg er berømt.  
– FARVEL. Jeg unnskylder meg ikke og jeg tar ikke livet mitt på grunn av hvem jeg er.

Deretter skrudde hun av sin Instagram.
Til tross for at Cardi B ble såret, sluttet ikke Azealia å trashe henne.


– Du eller den som skrev det svaret for deg har ikke intelligensen til å delta i denne ikke-så-kompliserte diskusjonen, svarte Azealia.

– Du er en lyshudet kvinne med et veldig middelmådig utseende med arr fra kuldesår på siden av munnen, en belagt tunge som du elsker å vifte rund og grusomme, dyptliggende øyne.


Nyeste saker fra 730.no

Les mer