Cardi B som høygravid og hevngjerrig brud

21. mai 2018 kl. 00:00
QUEEN (CARDI) B (SKJERMBILDE)

QUEEN (CARDI) B (SKJERMBILDE)

It’s not a threat, it’s a warnin’…

Høygravide Cardi B rakk heldigvis å spille inn et par musikkvideoer før fødselspermisjonen. Musikkvideoen til det litterære verket «Be Careful» kom mandag kveld, og viser en blond og bekymret Belcalis i brudekjole.

Cardi B har i likhet med Guns N’ Roses flyttet bryllupet ut i ørken, og seremonien får en like tragisk slutt som den i «November Rain». (Selv om vi gjetter at budsjettet her kanskje var bittelitt lavere.) 

Regissør Jora Frantzis har kanskje også hentet litt visuell inspirasjon fra Kill Bill, selv om (spoiler!) det ikke er noen voldsscener i musikkvideoen. Se resultatet nedenfor! 


25-åringen forteller at snutten ble spilt inn for bare tre uker siden, og at hun var langt på vei med sitt første barn da alle musikkvideoene ble skutt.


Regissør Jora Frantzis har kanskje også hentet litt visuell inspirasjon fra Kill Bill, selv om (spoiler!) det ikke er noen voldsscener i musikkvideoen.Den ærlige teksten handler trolig om forloveden Offset som skal ha vært utro flere ganger. Men er alt tilsynelatende bra mellom dem nå 🙂Tell me, this love’s got you this fucked up in the head
You want some random bitch up in your bed?
She don’t even know your middle name, watch her ’cause she might steal your chain

You don’t want someone who loves you instead? I guess not though

Se musikkvideoen til «Be Careful» her:
Se også: Mann på gaten får bank av vaktene til Cardi B etter å ha irritert Offset