Hopp til hovedinnhold
Cardi B Casey Anthony Where the Truth Lies
Cardi B kaller Casey Anthony en skam av en mor etter dokumentarserien (Peacock/Instagram)

Cardi B om Casey Anthony: – Hun burde ikke ha en livmor

Amerikas mest forhatte kvinne aka Casey Anthony forteller sin side av saken.

OPPDATERT 6. desember: Cardi B har entret chatten. Etter premieren på dokumentarserien Casey Anthony: Where the Truth Lies har verken frustrasjon eller meninger latt vente på seg. De aller fleste virker dog å stå på sitt og har ingen planer om å skifte mening, inkludert Cardi B.

I natt twitret rapperen om Peacock-dokumentaren hvor hun påstår at vi alle vet hva som skjedde med Caseys datter.

«Jeg gir faen i hvordan de vrir og vender på dette, Casey Anthony er en skam av en mor og hun burde ikke ha en livmor. Jeg synes ikke synd på verken henne eller faren. DERE VET HVA SOM SKJEDDE med det barnet!!!», skriver Cardi.

Cardi B tweet om Casey Anthony Where The Truth Lies Peacock

OPPDATERT: Nå er den fulle og hele traileren til Casey Anthony sin dokumentar her. Denne gangen får vi et litt bedre innblikk i hva serien vil ta for seg. Det ser ut til at flere av Caseys venner og bekjente også blir intervjuet. I tillegg er det en tårevåt Casey som svarer på spørsmål i hennes første ordentlige intervju på 11 år. Om det er krokodilletårer eller ei får være opp til hver enkelt å dømme.

Se traileren til Casey Anthony: Where The Truth Lies nedenfor.

Les den opprinnelige saken nedenfor.

11 år har gått siden Casey Anthony ble frifunnet for drapet på hennes to år gamle datter, Caylee Anthony, i Orlando, Florida 2008. Den kontroversielle dommen sjokkerte og skapte sterke reaksjoner over hele USA, da de mange som fulgte saken var bombesikre på at moren var skyldig.

Nå forteller hun sin side av saken for første gang i dokumentarserien Casey Anthony: Where The Truth Lies.

Casey, som aldri vitnet i rettssaken, har kun stilt til ett intervju for Associated Press tidligere. Fem år senere får hun tre hele episoder til å snakke sin sak på den amerikanske streamingtjenesten Peacock.

Nå har de sluppet de den første teaseren.

Casey Anthony i rettssalen i Orange County Courthouse 7. juli 2011 i Orlando, Florida (Joe Burbank-Pool/Getty Images)

Den første sniktitten ikke er meget innholdsrik. I teaseren presenteres situasjonen til Casey så enkelt som overhodet mulig og hun blir spurt hvorfor hun vil snakke nå, uten kreativ kontroll. Noe vi forøvrig ikke får svar på.

Se også: Netflix gir grønt lys til sesong 2 av Dahmer – Monster

Dokumentarens synopsis byr dog på litt mer informasjon.

«Saken som blir sett på som en av de første «Århundrets rettssaker» og som forårsaket diskusjoner i stuer over hele Amerika, fortsetter å etterlate seg flere spørsmål enn svar. Det har blitt laget flere filmer og dokumentarer for å tette hullene, men kvinnen i midten av det hele er fortsatt det største mysteriet. Gjennom denne eksklusive, tredelte dokumentarserien forteller Casey Anthony endelig sin side av saken, og kommenterer de mange anklagelsene som offentligheten har rettet mot henne de siste 13 årene.»

Se teaseren til Casey Anthony: Where The Truth Lies nedenfor.

Høres alt dette nytt ut for deg? Tillatt oss å gi deg en altfor enkel recap av en altfor komplisert sak. Vi advarer dog mot nokså fæle og uhyre provoserende detaljer.

I 2011 ble Casey Anthony siktet for å ha drept sin egen toåring, Caylee.

Det hele starter da Caseys foreldre, Cindy og George Anthony, dukker opp hos datteren fordi de ikke har fått se eller snakke med barnebarnet på en hel måned. Her finner de datterens bil som bokstavelig talt lukter død og fordervelse.

Se også: Virkelighetens Eddie Munson takker Stranger Things

Etter mange bortforklaringer innrømmer Casey til foreldrene at hun ikke har sett datteren på flere uker. Besteforeldrene ringer politiet for å melde barnebarnet savnet, og når etterforskerne senere snakker med Casey påstår hun at datteren er kidnappet av barnepiken. Senere skulle det vise seg at denne barnepiken aldri eksisterte, en av Caseys mange kommende løgner.

Casey forteller politiet at hun ikke har meldt datteren savnet fordi hun har prøvd å finne henne selv…

De spesielt interesserte kan høre 911-samtalen nedenfor.

Et halvt år senere blir Caylee Anthonys levninger funnet. De blir funnet i en skittentøyspose i et skogholt like ved huset der hun og moren bodde. Casey blir så siktet for drapet.

I rettssaken kommer det frem at Casey ved flere anledninger har googlet den organiske syren Kloroform. Det blir også funnet spor av dette i den illeluktende bilen hennes. Casey sier seg ikke skyldig og påstår at datteren druknet i et basseng ved et uhell. Hun forteller videre at det var bestefaren som fant henne. Ifølge Casey skal han ha bedt henne om å ikke gå til politiet fordi hun ville havnet i fengsel for resten av livet. Hun påstår at hun er vant til å følge farens ordre fordi han angivelig skal ha misbrukt henne i barndommen.

Etter en seks uker lang rettssak bruker juryen en dag på å behandle saken, og Casey frifinnes for drapet.

Mange er nå forbanna på Peacock for å gi Casey Anthony en platform.

For ja, etter de fleste sosiale medier å dømme ser det ut som de fleste fortsatt tviler på at 36-åringen er så uskyldig som hun og dommen skal ha det til. I går trendet Casey Anthony på Twitter.

Se også: Serieskaper svarer på kritikken fra familiene til Jeffrey Dahmers offre

«Siden Casey Anthony trender… Her er Caylee. Hun er ikke i live i dag på grunn av moren sin», skriver en opprørt Twitter-bruker.

Forbanna på dokumentar om Casey Anthony
Folk mener fortsatt Casey Anthony er skyldig

Dokumentarserien har premiere på Peacock 29. november.

I skrivende stund vites det ikke når eller om dokumentaren blir tilgjengelig i Norge. Flere av Peacocks serier pleier dog å kunne streames på TV 2 Play.

Se også: Hunter Moore er internetts mest forhatte mann

Les mer