Hopp til hovedinnhold
SØNDAGEN ENDTE I EN 180 (INSTAGRAM)

Cardi B og Nicki Minaj ble venner (?) etter søndagens kolossale krangel

SØNDAGEN ENDTE I EN 180 (INSTAGRAM)


Hvorfor kan vi ikke alle komme overens?


Søndag kveld, kort tid etter at Nicki Minaj slapp videoen til
«Dip» med Tyga….


…Hamret hun løs på Cardi B på Apple Music-showet sitt Queen Radio


Den voldelige seansen under New York Fashion Week i forrige måned, hvor Cardi angrep Nicki med en sko, står fortsatt ferskt i mente hos selverklærte Barbie.
 


Kanskje fordi Cardi i forrige uke anklaget fansen til Nicki for å ha lekket hennes nye singel «Money».

Det hjalp heller ikke at Cardis lillesøster
Hennessy Carolina Almanzar skrev at Nicki «er på dop på scenen og ser ut som en crackhead» under en video hvor Nicki opptrer.


At dere i det hele tatt diskuterer mitt utseende er galskap… Du kontrollerer ikke familien din når de sier at jeg ser ut som en crackhead. Skal vi være siviliserte og voksne og be alle rundt oss roe seg eller ikke?, spurte Nicki på lufta.


Men Nicki, som fyller 36 i desember, er også litt barnslig. Nå insisterer på hun at den store kulen Cardi fikk i hodet på motefesten ikke ble påført av vakter. Slik Cardi hevder. Men at Nickis kompis Rah Ali slo Bronx-jenta så hardt at selv Nicki ble forbanna på vennen.


– Slagene var så harde i hodet ditt at jeg ble sint på Rah… Jeg sa til Rah at hun ikke rørte meg, (men) Rah ville ikke ta sjansen.


Nicki mener Cardi ikke ville røpe at hun fikk juling av Rah, men at det finnes video som Nicki er villig til å betale for.


– Jeg gir 100 000 dollar til en som kan finne frem overvåkningsopptaket. Finn frem overvåkningsopptaket!


Hun vil dog helst ikke vise frem videoen.


– La oss lage musikken vår og være glade… Jeg vil ikke gi ut opptakene. Jeg vil bare at folk ikke skal snakke sidelengs om meg. Vi kan få en slutt på dette.


Nicki legger dog inn en liten trussel. Musikkmessig.


– Det er helt greit for meg hvis vi aldri snakker om dette igjen. Jeg hører alle shots-ene du tar mot meg, men jeg er en rapper. Husk det.

Cardi B valgte å ikke svare Nicki Minaj, men istedet la det synke inn og tenke seg om… Neida, moren til Kulture hoppet rett på Instagram og postet 10 videoer.
Hun sier at… hun ikke fikk bank av Rah Ali… det eksisterer ikke noe opptak… Nicki spiller offer, samtidig som hun forsøker å være gangsta… Nicki juger så mye at hun selv går i surr i løgnene… 
Nicki sa nei til G-Eazys «No Limit» og ble forbanna på managementet sitt da singelen – feat. Cardi B – ble en hit… Cardis telefonnummer ble lekket og Nickis fans sendte drapstrusler til Kulture, og Nicki støtter slik oppførsel… «Bitch, er faen meg syk i hodet»… 
Cardi hevder også at Nicki egentlig skulle snikdisse Cardi på Migos-singelen «Motorsport», hvor begge gjester, ettersom verset til Nicki opprinnelig var «Cardi the QB, I’m Nick Lombardi / bitch, you my son, go and sit on the potty»

– Bitch, du er ikke treneren min, fordi du hjalp meg aldri inn i denne fuckin’ karrieren min. Jeg er absolutt ikke som deg, så jeg er definitivt ikke sønnen din. Jeg er ekte, du er ikke, dra til helvete!

(Beklager at vi oversetter «fuck outta here» med «dra til helvete» 😂)

Konklusjonen til Cardi er dog heftig.


– Du er noen jeg har lyttet til siden jeg gikk på vgs. Og det er sjukt, for jeg viser deg respekt, men forskjellen på meg og mange av disse bitchene er at jeg ikke suger pikken din. Det er forskjellen. Det du trenger å gjøre er å fokusere på yrket ditt, fordi du fucker opp ettermælet ditt når du ser ut som en fuckin’ hater.

Kort tid etter twitret Nicki en oppfordring om å fokusere på positive ting fra nå av, og at hun ikke kommer til å diskutere mer «nonsense» som dette.

Cardi postet tweeten og skrev at hun er enig: 

View this post on Instagram

@Nickiminaj alright then! Let’s keep it positive and keep it pushing!

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

❤️ 
 

Se videoen til relativt elleville «Barbie Dreams»

Nyeste saker fra 730.no

Les mer