Hopp til hovedinnhold
Cardi B var høygravid med Kulture da hun møtte Kylie Jenner på Met Gala i 2018 (Kevin Mazur/Getty Images)

Cardi B forsvarer Kylie Jenner, men sletter meldingene

Folk elsker å hate Kylie Jenner?

Den unge milliardæren, som fyller 23 år i dag, er en av flere kjente gjester i musikkvideoen til det grove Cardi B og Megan Thee Stallion-samarbeidet «WAP».

Ky er den eneste hvite gjesten, den eneste som ikke danser, og den eneste som ikke er artist. Hun får også mest tid foran kamera.

Det provoserer mange.

Kylie gjør ikke noe urovekkende i videoen, men kritikere mener at det er unødvendig å gi TV- og Instagram-kjendisen en sentral plass fremfor artister som Saweetie eller Beyoncé.

Spesielt når hun ender opp med å bli mer omtalt enn artistene selv.

(Noe de selvfølgelig visste kom til å skje, red.anm.)

I en underskriftskampanje på det ellers seriøse nettstedet Change.org krever fans at Cardi og Megan fjerner Kylie fra musikkvideoen.

Kampanjen har i skrivende stund over 60 000 signaturer.

Allerede fredag kommenterte Cardi indirekte kritikken mot Kylie. 

Rapperen takker alle gjestene, og sier at det var viktig for henne å ha alle slags kvinner i videoen.

I dag forsvarer Cardi Kylie-valget mer konkret. 

I en serie tweets tar Bronx-stjernen Kylie i forsvar, og forteller litt om hva slags forhold de har.

– Normani gjorde ALT dette og Kylie gikk ned gangen og åpnet en dør. Hvis ikke det er et perfekt eksempel på at svarte kvinner må gjøre så mye og hvite kvinner så lite for å komme seg noe sted, så vet ikke jeg, skriver Danielle Young.

Cardi svarer at ikke alt handler om hudfarge.

– Normani er en av de beste kvinnelige danserne. Hun danser rumpa av seg! Hvorfor skulle hun åpnet en dør? Vennligst fortell meg hvordan det ville gitt mening? Den beste delen av sangen er beaten og refrenget, det får deg til å ville riste på rumpa, skriver Cardi.

– Ikke alt handler om rase. Det finnes problemer her i verden som handler om rase som jeg snakker om hele tiden. Dette handler ikke om føkkings rase, fortsetter hun.

Så forteller Cardi om sitt forhold til Kylie.

– Hvorfor hadde jeg Kylie i musikkvideoen min? Hun behandlet søsteren og datteren min så bra i barnet hennes sin bursdagsfest.

Videre sier hun at [ektemannen] Offset og Travis Scott [Stormis pappa] er nære, og sier at momager Kris Jenner har gitt henne råd «om visse ting».

Avslutningsvis skriver Cardi at Offset er «cool» med ektemannen hennes.  Men hvem er henne? Det er usikker om hun mener Kylie og Travis (som har slått opp), eller Kris og Corey. Sannsynligvis sistnevnte, basert på tweetens oppbygging, men… Corey og Kris er heller ikke gift. 

Cardi har nå slettet alle Twitter-meldingene. 

Kylie har ikke selv kommentert kritikken. Hun er nok vant til det.

Se også: Post Malone har blitt sammen med en rapper?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer